2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 82 پست

منم ۱۹سالمه و دارم باعشق کنار عشقم زندگی میکنم

منم عقدم

ولی اون بیرون مث این ادم پاک ودرست نبود

البته من بی نهایت عاشقشمم

خداروشکر همه چیم داره

ولی باهم داریم هدفامونو تیک میزنیم 

بنظرم که اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن

این فیلم ها و بلاگرها و زندگی عاشقانه مزخرفی بیش نیست.

ببین اگه یه شوهر خیلی خوش تیپ و خوشگل داشته باشی تحمل داری خانم های دیگه نگاهش کنن و باهاش گرم بگیرن

اگه همسرت متعهده بچسب بهش که این ادم باید خیلی بگردی تا پیدا کنی

الان همه ولنگارن اکثرا

میتونی باهاش صحبت کنی و درستم بخونی چه اشکالی داره

مرد امن خیلی بهتره

من خودم ۲۷ سالکی ازدواج کردم و تحصیلات بالا و کار خیلی خوبم دارم .گاهی خسته میشم.ولی نگاه میکنم میبینم همسرم ولنگار نیست و شکر خدا

شاید پول نداشته باشیم و بحث داشته باشیم خیلی هم جذاب نباشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حمایتت میکنن چراتو این سن ازدواج کردی دختر جان الان سن درس ورشد وبالندگی هستدلیل ازدواجت چی بود

مامانم میگفت ازدواج کنی چون پسر خوبیه و خودمم بله گفتم فقط به این دلیل که مامان و بابام خوشحال شن

منم ۱۹سالمه و دارم باعشق کنار عشقم زندگی میکنممنم عقدمولی اون بیرون مث این ادم پاک ودرست نبودالبته م ...

عزیزم الان این کمک بود به من؟

خوش به حالت که عاشقانه زندگی میکنید من دوسش ندارم

مامانم میگفت ازدواج کنی چون پسر خوبیه و خودمم بله گفتم فقط به این دلیل که مامان و بابام خوشحال شن

الان طلاق بگیری پدر و مادرت ناراحت میشن به جای اینکه به فکر طلاق باشی به فکر ساختن باش ویرانگری نکن.

من ۳۱ سالمه ولی مجردم تازه شاغل و مستقل هم هستم شغل رسمی دارم.

بنظرم که اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کناین فیلم ها و بلاگرها و زندگی عاشقانه مزخرفی بیش نیست.ببین ا ...

دوستام هم همشون دارم ازدواج میکنن با عشقشون اونوقت من عشقم نبود و حتی الان هم دوسش ندارم

عزیزم الان این کمک بود به من؟خوش به حالت که عاشقانه زندگی میکنید من دوسش ندارم

روز اول نفهمیدی دوسش نداری؟ پسر مردم چه گناهی کرده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به خاطر خوشحالی فقط ذهنیتم این بود بله بگم مامانم و بابام خوشحال بشن

خودشدن دلیل بله گفتنه تو می دونند .. سنت کم بود اجباری به ازدواج نبود.. طلاق خیلی بدتر از مجردیه.. اعصاب خوردی داری هزینه هم باید بدی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عزیزم الان این کمک بود به من؟خوش به حالت که عاشقانه زندگی میکنید من دوسش ندارم

ن‌ من‌چه کمکی میتونم بهت بکنم

میگم اون بیرون خبزی نیست ک میگی برم با یکی دوست شم مثلن ازدواج‌کنم

توالان حتماااا باید جداشی 

چون ذهنت بچه س حقم داری سنت کمه گل

ذهنت پی کسای دیگس و میگی دوسش نداری

خواهشا اگ دوسش نداری جدا شو تا بد نشده

2790
2778
2791
2779
2792