2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 171 پست
سلام عزیزم من و شوهرم 13 سال باهم زندگی کردیم پستی بلندی داشت خوب و بدم داشتتو این مدت من هیچ خطایی ...

شوهرمنم با زن شوهر دار دوست بود و گوشی مخفی و....

ولی گردن نمیگیرههههههه میگ من کاری نکردم. این ینی پشیمون نبست دیگه! منم مهرم گذاشتم اجرا و میخام جدا شم. 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خووووب. متعجبم ازت. شوهرت با زن متاهل دوست بوده. بعد تو تاپیک جدیدت پشیمونی ک جدا شدی؟؟؟؟، بهترییین کاری بود ک کردی. خداروشکر کن ک عروسی نکردی مث من. خدا دوستت داش ک تو عقد فهمیدی.

گفتی بار اول دیدم و سریع جدا شدم. ۱۰۰ ها زن پشیمونن ک چرا همون بار اول جدا نشدن . چونک تکرار شده. وقتی ب خیانتکار فرصت میدی مطمئن باش بازم تکرار میکنه و دفعه بعد حالت خراب تره. میگی کاش همون بار اول ترک کرده بودم. مخصوصابا زن شوهرداااار. ینی اینک این اقا هیچ اصول و چهارچوبی برای خودش هم حتی نداره. بی ناموسی کرده. من بعد ۳ سال زندگی دارم جدا میشم ناراحت نیستم شما تو عقد ناراحتی؟؟؟ من وقتی فهمیدم با زن شوهردار رفته خیلییی شوک و ناراحت شدم میگفتم کاش بامطلقع رفته بود باکی زندگی‌کردم ۳ سال.!!! چون اصلااا انتظار نداشتم و همههه میکفتن شوهرت پاک و نجیب. فهمیدم فکرش خراب بوده. 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

شوهرمنم با زن شوهر دار دوست بود و گوشی مخفی و....ولی گردن نمیگیرههههههه میگ من کاری نکردم. این ینی پ ...

چقد بد عزیزم ناراحت شدم🥲🥲من جوری مچشو گ فتم ک جا برای انکار نبود اولش گوشیشو پیدا کردم پین کد داشت نتونسم بازش کنم گردن نمیگرفت میگفت پیدا کردمو برا من نیست و ...ولی وفتی بازش کردم رگباری اس ام اسا میومد دیگه نمیتونس گردن نگیره

چقد بد عزیزم ناراحت شدم🥲🥲من جوری مچشو گ فتم ک جا برای انکار نبود اولش گوشیشو پیدا کردم پین کد داشت ...

عزیزم دقت کن 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

دختر خووووب. متعجبم ازت. شوهرت با زن متاهل دوست بوده. بعد تو تاپیک جدیدت پشیمونی ک جدا شدی؟؟؟؟، بهتر ...

و رابطه ای داشته عاطفی با جنسی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

مردها از زن کامل می ترسند وحس مردانگیشون رو در خطر میبینند پس می گردند دنبال زنی که خودش رو محتاج او ...

آخه واقعا چش بود وقتی زن داشت با زن یکی دیگه رو هم بریزه