بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش مزه کرده!! وقتی اختیار شلوارش رو نداشته باشه، نه تعداد مطرحه نه اخلاقیات و شرع و ...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
اگر زن هیچ کمبودی نداشته باشه و خیلی از مرد موقعیت بهتری داشته باشه و بازم مرد این کارو میکنه ؟
تو دنیا هیچی مطلق نیست اگر به زیبایی و پول و.. باشه جنیفر و شکیرا نباید بهشون خیانت میشد،احساس تو آدما مهمه هرچقدرم یکاری غیرعرف باشه حس خوب پشتش باشه خیلیا انجامش میدن،اینکه کسی بشما خیانت کرده دلیل بر ناکافی بودنتون نیس دلیلش تفاوتتونه،ارزش ها و افکار و معیارهای آدما فرق میکنه،یه آدم واس یکی خداست برای یکی دگه بی ارزش،رابطه سالم حوصله آدمای ناسالم رو سر میبره.
شخصا خیانت رو درک نمیکنم و به رابطه ای که دارم متعهد میمونم
اونی هم که پی یکی دیگه س معلومه وجدان و تعهد حالیش نیس
فرق ما آدم ها از همدیگه از لحاظ سطح و لول همین چیزاس
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن