ملیس۲۳ مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 عنوان آقایون سایت بیان | مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 171 پست مردی که خیانت میکنه یعنی چی ؟؟میتونه ترک کنه؟چی میشه که یک مرد زن متاهلی رو به زن خودش ترجیح بده ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 1404/04/03 | 12:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 تو دعوا اصولا چه کلماتی به کار می بردی به همونا رجوع کن من تو دعوا چه کلماتی میگفتم ؟ ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 بله آهان منظورتون اینه بخاطر کلماتی که دعوا میگفتم بهم خیانت کرده ؟ ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
home_mamany عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2691 آهان منظورتون اینه بخاطر کلماتی که دعوا میگفتم بهم خیانت کرده ؟ بله کلمات بار دارند اگر مرد تحقیر بشه تحقیر می کنه که بهت ثابتکنه ارزشمنده
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 بله کلمات بار دارند اگر مرد تحقیر بشه تحقیر می کنه که بهت ثابتکنه ارزشمنده من خیلی بهش عشق میدادم ولی گاها دعوا هم داشتیم اما نه به اون شدتی که بخواد خیانت کنه هم اینکه هر زن و شوهری دعوا میکنن ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
home_mamany عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2691 بله دعوا می کنند ولی حرمت نمیشکنند طرف رو بی ارزش نمی کنند
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 بله دعوا می کنند ولی حرمت نمیشکنند طرف رو بی ارزش نمی کنند شما از کجا میدونی من حرمت شکنی کردم؟ ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
atreen79 عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 5566 پس چرا زن میگیرن مرض دارن بیمارن ، خانواده ندارن ،شعور ندارن ، انسانیت ندارن ازبس که فکر بیمار دارن ، همه چیو تو اون میبینن ،شخصیت ندارن ، انسان نیستن بویی از زندگی سالم نبردن بــــازم بـــــگم ✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛
home_mamany عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2691 شما از کجا میدونی من حرمت شکنی کردم؟ از اونجای که خودتون تو کلماتتون گفتید موقعیت اجتماعی بهتر ی نسبت به همسر دارید اگر اشتباه نکنم
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 از اونجای که خودتون تو کلماتتون گفتید موقعیت اجتماعی بهتر ی نسبت به همسر دارید اگر اشتباه نکنم بله گفتم اما هیچوقت به روش نیاوردم ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 از اونجای که خودتون تو کلماتتون گفتید موقعیت اجتماعی بهتر ی نسبت به همسر دارید اگر اشتباه نکنم پس از نظر شما خودم باعث خیانتش شدم خیانتش با این زن قبل از وجود منم بوده ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
home_mamany عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2691 پس از نظر شما خودم باعث خیانتش شدم خیانتش با این زن قبل از وجود منم بوده آهان پس اون زنیکه ولکن نیست 😡
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 بگذریم الان باید از مشاور کمک بگیرید ن اتفاقا انتقاد پذیرم .شما یکی از تاپیک های که کامل توضیح دادم و اکه وقت دارید بخوانید ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2303 آهان پس اون زنیکه ولکن نیست 😡 زن بچه داشت و متاهل شاید شوهر سابق من ول کن نبوده ب فرموده اطرافیان زن آقا ول کن اون نبوده ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان