2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 171 پست
پدر شما دوتا زن داشت و به دو نفر متعهد بود درحالی که زناش فقط به یه نفر متعهد بودن فکر میکنم این ناع ...

شما مجردی ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

پدر شما دوتا زن داشت و به دو نفر متعهد بود درحالی که زناش فقط به یه نفر متعهد بودن فکر میکنم این ناع ...

منم موافقم ولی اولش گفتم قدیما شرایط مثل امروز نبود 

بخاطر بچه داشتن این کارو کردن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مجردی ؟

بله ولی گاهی میبینم تو در و همسایه ک مردا از حق چن زن گرفتنشون برای تهدید زنشون استفاده میکنن و من واقعا میبینم ک دل اون زن میشکنه ب چ حقی واقعا رعایت مساوات چیه دیگه تو علنا با دو نفری ولی اگر اون زن با دو نفر باشه چون فقط شرع نمیزاره میشه هرزه؟

Oh baby
منم موافقم ولی اولش گفتم قدیما شرایط مثل امروز نبود بخاطر بچه داشتن این کارو کردن

اره شنیدم این داستانو ولی انگار بچه داشتنو از زنشون بیشتر دوس داشتن . میتونستن زنشونو طلاق بدن برن ب یکی دیگه علاقه مند بشن ک اون بچه بیاره براشون 

چیزی ک مهمه اینه مردی ک عاشق زنش باشه (قدیم) اینکارو نمیکرده مشخصه زنشو عاشقش نبوده فقط دوست داشته که حاضر شده پای یه همبالین دیگرو بخاطر بچه ب زندگیش باز کنه اصولا اون زن هم میدونسته ک فقط بخاطر بچه میخوانش 

کلا تصورشو دوس ندارم خدا از سر تقصیرات همه ما بگذره

Oh baby
اره شنیدم این داستانو ولی انگار بچه داشتنو از زنشون بیشتر دوس داشتن . میتونستن زنشونو طلاق بدن برن ب ...

عزیزم این دنیا خیلی کثیفه 

اوووقم میگیره از مردای خائن

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

هعی چی بگم حس ناعدالتی بدی از این دنیا میگیرم

حق داری 

و زن بدبخت ترین موجوده تو این جهان 

ازدواج نکنه میگن ترشیده ازدواج کنه جدا بشه زن بسازی نبوده 

نگاه جامعه به زن خیلی بده 

اره شنیدم این داستانو ولی انگار بچه داشتنو از زنشون بیشتر دوس داشتن . میتونستن زنشونو طلاق بدن برن ب ...

شما فکر کن یکی سی سال با زنش زندگی کنه و بعد از این همه سال بخاطر این که تلاش کردن زندگی که ساختن برسه به دست کسی که از خون خودشونه به پیشنهاد خود اون خانم ازدواج کردن تاکید میکنم بعد از سی سال بازم نظرتون همونه 

اون خانم بعد از سن پنجاه سالگی کجا میرفت؟

بعدشم بابام نصف خونه سه طبقه رو بنام ایشون زده بود 

و اون خانم هم ما رو خیلی دوست داشت

کلا رابطه عاطفی قدیمیا رو با الانی ها نمیشه مقایسه کرد

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

حق داری و زن بدبخت ترین موجوده تو این جهان ازدواج نکنه میگن ترشیده ازدواج کنه جدا بشه زن بسازی نبوده ...

اره والا نصف ماهم ک اذیتیم هم باید تحصیلکرده هم خوشگل هم خونه دار هم خوش رفتار هم شاغل هم مادر خوب هم همسر خوب چقدر توقع دارن مردا تهش یه کار داشته باشن

Oh baby
اره والا نصف ماهم ک اذیتیم هم باید تحصیلکرده هم خوشگل هم خونه دار هم خوش رفتار هم شاغل هم مادر خوب ه ...

چند سالته ؟

شما فکر کن یکی سی سال با زنش زندگی کنه و بعد از این همه سال بخاطر این که تلاش کردن زندگی که ساختن بر ...

مشکل همینه ک انسان به فکر وارث باشه 

کار کرده زندگی ساخته ک خودش زندگی کنه حالا این زندگی برسه دست یکی دیگه یا نرسه چ سودی داره برا اون ادم؟

میرفت اداره اوقاف میگفت من اینو دور از هزارجون بعد مرگم میخام برسه ب دست مردم فقیر و یتیم که میشد توشه اون دنیاش و از هزاری وارث براش بهتر بود

نه عزیزم قدیمیا تفکرات اشتباه داشتن میخاستن اسمشون ادامه پیدا کنه ولی زنشونو هم میخاستن ینی هم خدا هم خرما

برا همین شرایط الان خیلی بهتره چون نمیتونی هر دورو بخای

میتونست برا اون زن ی خونه بگیره ی حقوق ماهیانه هم بهش بده بعد طلاقش بده 

مطمعن باش اون زن گوشه دلش همیشه ناراحت میشده شبایی ک شوهرش بخاطر بچه خونه یکی دیگه بوده 

اینکه مهربون بوده دلیل بر این نیست ک دل زنا از همون قدیم از این مردا خون نبوده

Oh baby
شما فکر کن یکی سی سال با زنش زندگی کنه و بعد از این همه سال بخاطر این که تلاش کردن زندگی که ساختن بر ...

اینم بهت بگم خودشون از ناچاری برا شوهرشون زن میگرفتن یا پیشنهادشونو میدادن چون میدونستن عاقبت قراره هوو سرشون بیاد اینکارو بکنن سنگین ترن و سرکوفتش براشون کمتره میگن خودش برا شوهرش زن گرفت نمیگن شوهرش سرش هوو اورد(این بار منفیش بیشتره ینی شوهرش دوسش نداشت)

البته از شما ک مردی توقعی جز دفاع کردن نمیره 

Oh baby

اون زمان ای وی اف و رحم اجاره ای نبوده فرزند خوندگی ک بوده

مگه اینکه فک کنی خونت از طلاس ک حتما باید بچت هم خونت باشه

واقعا چنین تفکراتی مال همون زمان قدیمه ک پسر پرستی میکردن خداروشکر خیلیش ریشه کن شده

خلاصه ن تو قدیم ن الان توجیح پذیر نی 

امیدوارم دیگه بحثی نکنی

Oh baby