2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالی دارید در خدمتم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست
عزیزم دندون تو دوسه هفته نمیاری 💔 به نظرم الانو بخونید ولی هدفت برای سال بعد باشه ... نهایی چطور دا ...

میدونم تو این دو سه هفته پیرا هم نمیارم💔 ولی نمیتونم از فکر دندون بیام بیرون و یه رشته الکی برم 

نهایی خوب نبود برا دندون 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

میشه بگی چطوری جمعبندی کنم درصدام بره بالا؟

بالاتر گفتم

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣وای بس فحش خوردم اینو امضا کردم

والا پسرشم تحفه خاصی نیس فقط درازه😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تجربی ام هر چهار تا کتاب

ریاضی مهروماه فیزیک میکرو خوبه نشر الگو هم خوبه آیکیو هم خوبه بستگی به سطحت داره شیمی سبز و آیکیو خوبه زیستم پینو کیو و آیکیو یا مهر وماه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ریاضی مهروماه فیزیک میکرو خوبه نشر الگو هم خوبه آیکیو هم خوبه بستگی به سطحت داره شیمی سبز و آیکیو خو ...

اشکال ندارع منابع برا امسال و سال های قبل باشه ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

و اینکه فیزیک کامل بلدم فقط میخوام هر فصل رو یک ساعت مرور کنم و تست بزنم بنظرتون چه کتابی بزنم؟شیمی ...

زود تموم نمیشه ... کتاب موج آزمون هست که خیلی زیاده حداقل باید از اسفند میزدی ... الان نهایتا نکته تست ببینی خوبه جمع میشه

سوالای تکراری جواب نمیدم

سلام استارترشما اگر جای من بودین نمره ۱۹ فارسی یازدهم با توجه به اینکه تاثیر یازدهم در کنکور ۱۴۰۵، ۱ ...

اگر درستون خیلی خوبه بله چون وقتم داری

زود تموم نمیشه ... کتاب موج آزمون هست که خیلی زیاده حداقل باید از اسفند میزدی ... الان نهایتا نکته ت ...

اتفاقا موج آزمون زدم 

حتی فصل آزمون هم زدم یک چهارمشو بقیش نشد دیگه

یعنی میگید تستای تو کلاسای نکته تست رو بزنم؟اینم فکر خوبیه

یا بنظرتون دوپینگ بزنم همراهش نکته تست؟ 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اخه دعوت به مصاحبه هم شدم برای فرهنگیان نمی‌دونم اونو بخونم اینو بخونم اگر فرهنگیان قبول نشم تراز ار ...

خب پس تمرکزتو بزار روی فرهنگیان ... الانم وقت زیادی نمونده نمیشه کاری کرد ...

میدونم تو این دو سه هفته پیرا هم نمیارم💔 ولی نمیتونم از فکر دندون بیام بیرون و یه رشته الکی برم نها ...

پس هدفتو بزار سال آینده و تلاشتو بکن

اشکال ندارع منابع برا امسال و سال های قبل باشه ؟

نه

اتفاقا موج آزمون زدم حتی فصل آزمون هم زدم یک چهارمشو بقیش نشد دیگهیعنی میگید تستای تو کلاسای نکته تس ...

نکته تست خوبه کفایت میکنه دوپینگو فکر نکنم بزسی ولی اگه رسیدی بزن