2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالی دارید در خدمتم 😁

314 بازدید | 44 پست

چند نفر اولو جواب میدم اگه برسم بقیه رو هم جواب میدم ... دانشجو دارو هستم ۱۴۰۲ کنکور دادم سوال درسی دارید بفرمایید 😁

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

میشه بگی کدوم منابع خوبن؟ چقدر درس خوندی بنظرت از پایان تیر تا تیر دیگه کنکوره بخونم حداقل مثل شما دارو میارم ؟ چطور بخونم از کجا :)

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری جمع بندی کنیم؟ درست و اصولی باشه

خلاصه هاتو بخون آزمون جامع بزن تست های مارک دارتو بزن

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

من امسال یازدهمم

نتایج دهمم خیلی راضی کننده نبود. الان چیکار کنم چطوری درس بخونم. دوره خاصی نیازه شرکت کنم؟ یازدهم رو چطوری بخونم؟

البته من رشتم ریاضیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تو این دو سه هفته باقی مونده منی که تاحالا یه تستم نزدم برا امسال بخونم یا برا 405 شروع کنم؟ هدفمم دندونه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

چجوری درس بخونممممم توی این همه استرسس⁦ಠ⁠﹏⁠ಠ⁩

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

سلام🌸

اینارو خودم اصلاح کردم بعد هر آزمون 

حسابان و شیمی ۱۹ و ۲۵

فیزیک ۱۹ و ۷۵ 

هندسه ۲۰

گسسته ۱۸

فارسی ۱۹ و نیم 

عربی و زبان ۱۸ و نیم

دینی ۱۶

سلامت و هویت ۱۵

بنظرتون ۹۵۰۰ میشه؟

ماز میزنه ۹۵۰۰ ولی من میترسم از اینم کمتر شه

البته شما تجربی هستید تقریبا ریاضی ۴۰۰ ۵۰۰ تا تراز بیشتر میده با نمره های برابر

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

میشه بگی کدوم منابع خوبن؟ چقدر درس خوندی بنظرت از پایان تیر تا تیر دیگه کنکوره بخونم حداقل مثل شما د ...

چه درسایی ؟ آره عزیزم اگه واقعا بخونی میتونی ... خودم از ۱۱ خوندم ولی نه خیلی ... اما ۱۲ رو محکم خوندم روزای تعطیل حدودا ۱۲ ۱۱ ساعت 

2790
2778
2791
2779
2792