2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالی دارید در خدمتم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست
یه عالمه کوچولو میان الان🥲🐣🐣🎀

شما خودت کوچولوویی عزیزم ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام واسه ۴۰۵ بخونم به نظرت چی میشه؟ امیدمو از دست دادم چون معلوم نیست یه ساعت دیگه زنده‌ایم یا ...

تو این زمان بهتون پیشنهاد میدم امیدتون به خدا رو ببرید بالا ... خیلی کمک میکنه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

چه درسایی ؟ آره عزیزم اگه واقعا بخونی میتونی ... خودم از ۱۱ خوندم ولی نه خیلی ... اما ۱۲ رو محکم خون ...

تجربی ام هر چهار تا کتاب 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

و اینکه 

فیزیک کامل بلدم فقط میخوام هر فصل رو یک ساعت مرور کنم و تست بزنم 

بنظرتون چه کتابی بزنم؟

شیمی خیلی کم زدم اردیبشهت نسبت به چیزی که انتطار داشتم 

همش بخاطر تست کم بود

چه کتاب تستی بزنم که هم جامع باشه و پوشش بده هم زود تموم شه؟مفهوم و حفظیاتش اوکین

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

فکر کنم ۴۰۵ چون هدف منم همینه خداکنه فقط برگردیم به قبل زنده بمونیم

میترسم کنکور تیر برسه پشیمون باشم خیلی دو دلم😭

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من امسال یازدهممنتایج دهمم خیلی راضی کننده نبود. الان چیکار کنم چطوری درس بخونم. دوره خاصی نیازه شرک ...

دهم خیلی مهم نیست امتحاناتش جون توی کنکور اثر نداره اما یازدهم نهاییه ... شما الان تمرکزتو بزار روی دهم توی تابستون جمعش کن ... دوره نگیر اما اگه خیلی سردرگمی مشاور بگیر کمکت کنه تو درس خوندن ... با برنامه آزمونا پیش برو

بابا ما دیگه پیر شدیم 19سالمهه ها🤣

اگه عمم تو سایت بود:سبحان الله عروس ترامپ داره میگه مرگ بر امریکا🤣

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تو این دو سه هفته باقی مونده منی که تاحالا یه تستم نزدم برا امسال بخونم یا برا 405 شروع کنم؟ هدفمم د ...

عزیزم دندون تو دوسه هفته نمیاری 💔 به نظرم الانو بخونید ولی هدفت برای سال بعد باشه ... نهایی چطور دادی؟

چجوری درس بخونممممم توی این همه استرسس⁦ಠ⁠﹏⁠ಠ⁩

گوشیتو جمع کن و اخبارو دنبال نکن ... سخته میدونم ولی راهش همینه

گوشیتو جمع کن و اخبارو دنبال نکن ... سخته میدونم ولی راهش همینه

اخه دعوت به مصاحبه هم شدم برای فرهنگیان 

نمی‌دونم اونو بخونم اینو بخونم 

اگر فرهنگیان قبول نشم تراز اردیبهشتم‌واقعا خوب نیست

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

سلام🌸اینارو خودم اصلاح کردم بعد هر آزمون حسابان و شیمی ۱۹ و ۲۵فیزیک ۱۹ و ۷۵ هندسه ۲۰گسسته ۱۸فارسی ۱ ...

عزیزم ترازو خوده مشاور ها هم نمیتونن پیش بینی کنن ... منم هم تجربی بودم و خیلی خبر از ریاضی ندارم ولی فکر میکنم بهتون تراز خوبی میده ولی دینیت خیلی پایینه

2790
2778
2791
2779
2792