2777
2789
عنوان

زندگی عقدی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 75 پست
ما تازه از سمنان رسیده بودیم قرار بود بریم خونه ما یهو گفت نمی برمت منم زنگ زدم مامانم گفتم بیا دنبا ...

دختر خوب اون میخواسته پیشش باشی که گفته نمیبرمت خونتون، خب میرفتی خونشون نباید زنگ میزدی به مامانت بیاد دنبالت. بیشتر موقعها باید پایه باشی با شوهرت

منم عقد کردم 18 سالم بود خیلی بچه بازی درآوردم شوهرم تحمل کرد حتی ی بارم به روم نیاورد ی چن وقت که گذشت با اخلاق هم آشنا شدیم دیگه همچی اکی شد 

علیرضا ی مامان روز دوشنبه 12 شهریور 97 ساعت 10 شب بدنیا اومد 😍😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می دوسنتم پدرش  از اون ادماست ولی از بابت بقیه ی اعضای خانوادش مطمئن بودم همین طور که الان هستم ...

نمیدونم والا چی بگم...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
من حس میکنم بخاطر سن کمت میخان ازت سواستفاده کنن هر چند 18 سال یعنی یک فرد عاقل و بالغی ولی بازم م ...

سر هر بحثی به مامانم وقتی می گفتم میگفت بسازهر طوری بود منو مقصر جلوه می داد تا زندگی کنم ک مبادا مثل اون بشم ولی امشب اونم پشت من در اومد 

درست میشه، کم کم. 

ما که با عشق فراوان ازدواج کردیم ولی تو دوران عقد تا ی بحثی بینمون پیش میومد حتی اگه من مقصر نبودم ی جوری بحثو میچرخوند که بازم همه تقصیرها گردن من مینداخت، تازه بعد آشتی عینا رفتار اشتباه منو سرم در مياورد. من میگفتم داری تلافی میکنی میگفت نه فقط دارم نشونت میدم که بدونی این کارت چقدر اشتباه بوده و تکرار نکنی.. 

بعد ی مدت اینقد باهاش حرف زدم تا این کارش از سرش رفت.

تا ی مسیله ای پیش اومد سریع نگین طلاق، هر مشکلی ی راهی داره. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
دختر خوب اون میخواسته پیشش باشی که گفته نمیبرمت خونتون، خب میرفتی خونشون نباید زنگ میزدی به مامانت ب ...

اخه از اولی که حرکت کردیم قول داده بود منو ببره ما بخاطر کار همسرم و دانشگاه من تا چهار شنبه عصر سمنانیم و بعد برمیگردیم شاهرود خونه هامون ولی باور کنید خونه مامانم میرم میگه تو یکسره خونه مادرشوهرتی و غرم می زنه اونجاهم گیرم پدرشوهره غرم می زنه تعادلم رعایت می کنم ولی همشون زبدنشون درازه منم شدم چوب دو سر نجس این وسط

ببین هروقت دعوا کردین نذارین دعواتونو خونواده ها بفهمن وقتی میفهمن دخالت میکنن اوضاع بدتر میشه، خودت ...

من نمی خواستم کسی متوجه بشه ولی اون با رفتنش اول تر از من و بد اخمیش به همه فهموند بار ها هم بهش گفتم حدتقل تظاهر کن میگه نمی تونم ناراحتیمو پنهان کنم بعد امشب به من زنگ زده میگه ابرومو جلو خانوادم بردی که زودتر نیومدی سلام کنی

عزیزم نباید زنگ میزدی مامانت بیاد دنبالت ی شب خونه پدرشوهرت تحمل میکردی 

هر هفته میگه می برمت میذاره پنج شنبه صبح اخرشم میگه من دیرم شده به مامانت بگو بیاد دنبالت این هفته هم گفتم همین کارو می کنه منم تا ۵ کلاس بودم خسته تشنه گشنه دیگه گفتم برم 

اخه از اولی که حرکت کردیم قول داده بود منو ببره ما بخاطر کار همسرم و دانشگاه من تا چهار شنبه عصر سمن ...

فک کنم مامانت آتیش بیار معرکه س. آخه چرا باید غر بزنه که خونه پدرشوهرتی؟!!!! الان هردختری ازدواج کنه دیگه متعلق به خونواده شوهر میشه

فک کنم مامانت آتیش بیار معرکه س. آخه چرا باید غر بزنه که خونه پدرشوهرتی؟!!!! الان هردختری ازدواج کنه ...

اوایل اره میومد جلو شوهرم میگفت زن باید صبور باشه از اون طرف میگفت باید قهر کنی خلاصه منم کم کم رفتو امدمو کم کردم اونم خوب شد ولی دیگه الان همش طرفداری همسرمو می کنه تا امشب واقعا هیچکس پشتی من نمی کرد همش حق با اون بود اونم شیر شده هر کاری دلش می خواد می کنه با خودش میگه همه که حقو در هر صورت میدن به من بذار کار خودمو کنم

هر هفته میگه می برمت میذاره پنج شنبه صبح اخرشم میگه من دیرم شده به مامانت بگو بیاد دنبالت این هفته ه ...

پس همسرت نیاز به مشاوره داره. هردوتاتون. برین پیش مشاور مشکلتونو حل کنین. بهش بگو بیا برای بهتر شدن زندگیمون اخلاقمون از مشاور کمک بگیریم

پس همسرت نیاز به مشاوره داره. هردوتاتون. برین پیش مشاور مشکلتونو حل کنین. بهش بگو بیا برای بهتر شدن ...

مشاوره هم نمیاد عقیده داره پولشو میریزه تو جوی هر چیم میگم براش مهم نیست تصمیم گرفتم برم خوابگاه و تا از اشتباهش پشبمون نشده بر نگردم خونش 

سنش کمه دیگه. هرکسی نیاز به مشاوره داره. هیچکس عالم دهر نیست که. تنها برو پیش مشاور واقعیت رفتارای خودتو و اونو بهش بگو تاحدودی راهنماییت میکنه و راهکار میده. ایشالاکه موفق بشی و خوشبخت