2777
2789
عنوان

زندگی عقدی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 75 پست
خانوادمو چیکار کنم آبروم همه رو من تو خانوتدمون یه جور دیگه حساب باز کرده بودند هر چیم میگم میگن مگه ...

اگر تصميمت جديه و ميدوني درست بشو نيست بشين باهاشون حرف بزن بگو من ازدواج كنم قطعا كارم به طلاق ميكشه

الان تو دوران عقد كه دخترم جدابشم براي آيندم بهتره

بگو دوران عقد و نامزدي درواقع براي همين آشنا شدن و شناخته

باشناختي  كه ازش پيدا كردم ميدونم نميتونم باهاش زندگي كنم

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا برای کار کردن نیس بخاطر ارزش قائل نشدن برای حرفمه خودش مشاور همه میگن وقتی چیزی ناراحتت می کنه ...

چرا بیرونت کرد؟

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
[QUOTE= 54355363 ]وقتی قلب ادم هی پشت هم بشکنه هی بشکنه با عذر خواهی ترمیم نمیشه ی جایی دیگه جایی بر ...

منم حرفای شما رو قبول دارم به طلاق هم هر چی فکر می کنم می بینم اونی که ضرر می بینه لخرشم متم چون پدر خودم خیلی سال پیش فوت شد سختی های مادرمو به چشم دیدم دوست ندارم مثل اون بشم از طرفیم زندگی خیلی بهم فشار میاره

اصلا سریع به طلاق فکرنکن، بنظرم وقتی اون میگه بهونه میگیری تو باید بی اهمیت جلوه بدی خودتو که درست بشه نباید نقطه ضعف بدی بهش. با اینچیزای الکی زندگیتو آیندتو خداب نکن دوسش داشته باش معاشقه کن باهاش ولی مواظب دختریت باش تا عروسی.

من تو دوران عقد جداشدم ولی مشکل من خیلی جدی بود نامزدم اختلال روانی داشت مشاورا گفتن باید جداشدم. توکه مشکلی نداری بسازو عاشقش باش

طلاق چیه یکم صبر داشته باش جفتتون سنی ندارید تازه اومدید کنارهم یکم طول می کشه تا با اخلاق هم آشنا بشید 

شما سنی نداری باید صبورتر باشی پخته تر باشی یادبگیری چطوری باهاش رفتارکنی و...

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من ۱۸ سالمه

خیلی کم سن و سال بیتجربه ای . احساسی تصمیم میگیری . خودمم اول ازدواجم خیلی بچه بازی در آوردم تازه سنم از تو بیشتر بود . کلی مشکل داشتم . تا تحربه پیدا نکنی درست نمیشه زندگیت . برو پیش مشاور . حتما

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
چرا بیرونت کرد؟

ما تازه از سمنان رسیده بودیم قرار بود بریم خونه ما یهو گفت نمی برمت منم زنگ زدم مامانم گفتم بیا دنبالم گفت نزدیک اونجام بیا دم در من هنوز داخل نرفته بودم بعدش همسرم رفت درم پشت سرش بست گفت نمیای گفتم نه بعدش مامانش اومد سر کوچه گفت چی شده دعوا کردین یهو پدر شوهرم مادر شوهرمو صدا کرد گفت بیا تو لازم نکرده بیاریش بالا بعد من رفتم بالا سلام کرد تا گفام سلام گفت نمی خوام تا اطلاع ثانوی ببینمت بعدم من اومدم بیرون مامانم اومدو مامانم گفت اگه تو هم بخوای من نمیذارم بری تو اون خونه

بخدا برای کار کردن نیس بخاطر ارزش قائل نشدن برای حرفمه خودش مشاور همه میگن وقتی چیزی ناراحتت می کنه ...

وا چرا .😐 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
ما تازه از سمنان رسیده بودیم قرار بود بریم خونه ما یهو گفت نمی برمت منم زنگ زدم مامانم گفتم بیا دنبا ...

اوووه چ خانواده عصبی داره...عزیزم شناخت چقد داشتی قبل از ازدواجت؟

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
شاید چون خودش تحت فشاره داره بهت الکی ایراد میگیره یا گیر میده چون میگی تو ی خونه زندگی میکنید ولی ...

نه من خودم تا حالا چند بار بهش گفتم اگه خسته شدی بیا ولی اون خودش میگه تا عروسی نه

نه من خودم تا حالا چند بار بهش گفتم اگه خسته شدی بیا ولی اون خودش میگه تا عروسی نه

دیگه نگو اینو بهش بعدا سرکوفتت میزنه و میگه هووول بودی 

اوووه چ خانواده عصبی داره...عزیزم شناخت چقد داشتی قبل از ازدواجت؟

می دوسنتم پدرش  از اون ادماست ولی از بابت بقیه ی اعضای خانوادش مطمئن بودم همین طور که الان هستم بخدا من مثل پدر نداشتم دوسش داشتمو بهش احترام میذاشتم نمیدونم چرا اینجوری کرد