2777
2789
عنوان

زندگی عقدی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 75 پست
خانوادمو چیکار کنم آبروم همه رو من تو خانوتدمون یه جور دیگه حساب باز کرده بودند هر چیم میگم میگن مگه ...

برعکس خونواده من که همش بهم میگفتن اگه بده طلاق بگیر..مامانم بیچارم کرده بود که شوهرت اله و بله..زرنگه رفیق بازه..خانواده دوسته فلانه بهمانه..اوایل ازدواجمون اخلاقش تند بود بعدا کم کم با صبوری من و چند بار حرف زدنم بهتر شد

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
منم همين طور بودم از ترس ابرو ادامه دادم و الان يكساله ازدواج كردن خيلي ناراضي نيستم بخاطر اون حتي د ...

وقتی قلب ادم هی پشت هم بشکنه هی بشکنه با عذر خواهی ترمیم نمیشه ی جایی دیگه جایی برای طرف تو قلبت پیدا نمیشه نه اینکه نخوای نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد با قاطعیت نگین جداشو ،اخه معلوم نیست استارتر خودش نمونه کامل فضایل اخلاقی باشه که  استارتر ناراحت نشی از حرفم 

کلی دارم میگم اینجا به صرف چند خط نوشته ،احساس بدتری پیدا نکنی به زندگیت عزیزم 

قبل ازدواج باید چشاتو خوب واکنی ،ولی بعدش روخیلی چیزا باید چشاتو ببندی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چرا همه زود میگن طلاق...بابا شماها ک سنی ندارین حتما مشاوره برین.من ۱۸سالم بودم اینقدر راههای اشتباه رفتم یا اینقدر فکرای اشتباه میکردم چون هنوز سردو گرم زندگیرو نمیدونستم.آقاتونم سنی نداره ..پس حتما حتما سراغ مشاور برو.

بنظرم کلاسای سبک زندگی. که مراکز مشاوره برگزار میکنن برو. تجربه های خوبی بدست میارید اونجا.توی این کلاسای تفاوت های خلق و خو و تفکر و احساسی زن و مرد رو براتون میگن و با دونستن اونا میتونی مشکلاتت رو حل کنی.

چقد ادما متفاوتن،یه دوستی دارم میومد میگفت نامزدم گفته چاقی لاغر کن یکم،اونم ورزش میکرد،فرداش میگفت نامزدم میگه لباساتو خودم برات انتخاب میکنم تو سلیقه ت زیاد خوب نیس.... اما دوستم همیشه خدا شاد و پرانرژی بود و با اینکه به حرفاش گوش میداد اما درگیرشون نمیشد،الان ازدواج کردن و خوبن باهم واقعا 

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
خانوادمو چیکار کنم آبروم همه رو من تو خانوتدمون یه جور دیگه حساب باز کرده بودند هر چیم میگم میگن مگه ...

ینی الان همه مشکلا حله درمورد طلاقت ،فقط نگران خانواده هایی؟؟؟؟  ینی احساس درونیت با طلاق موافقه 

واینم بگم با هر مردی ازدواج کنی به احتمال زیاد  بالاخره یه سری خصوصیات خواهد داشت که تو خوشت نیادا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

منم شوهرم خیلی اذیتم کرد تو دوران عقدمون با اینکه ما 3سال هم با هم دوست بودیم قبلش ولی خیلی اذیتم کرد. اما صبر کردم همه راه ها رو امتحان کردم قهر دعوا خنده خوبی و...تا فهمیدم رگ خوابش چیه و الان دوساله زیر ی سقفیم بعد از 3سال عقد و 3سال دوستی و خداروشکر زندگی خوبی داریم.همیشم زندگی گل و بلبل نیس سختی داره دعوا داره حرص داره خوشی هم داره.صبر چیز خوبیه اگه طرفت مشکل حاد نداره از نظر روانی

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

عزیزم تو عقد  دفوا طبیعیه ولی اگه از حدش رد بشه تمومش کنی بهتر چون بعد ازدوواج پای خانوادهام میاد وسط و خیلی حرفای دیگم راحت تر بهت میزنه یا اماده شو برای سختی هاش یا زود تمومش کن 

[QUOTE=54355363]وقتی قلب ادم هی پشت هم بشکنه هی بشکنه با عذر خواهی ترمیم نمیشه ی جایی دیگه جایی برای طرف تو قلبت پید ...[/QUOTE]

منم گوفتار همين مسئله ام همين حرفاي شمارو هم بار ها بهش گفتم 

اما احساس ميكنم بودنش برام بهتت از نبودنشه من خودم مستقلم درامدم دارم يعني از مظر مالي هم بهش وابسته ميستم 

احساس ميكردم بعد عروسي خيلي عاشقش ميشم اما سردترم شدم

ولي مطمعنم طلاق چاره كار نيست

7ماه بنطرئن زوده برای تصمیم گیری اونم بخاطر کار کردن برای همسرت..مردا اکثرا اهل غر زدن هستن.سریع فکر ...

بخدا برای کار کردن نیس بخاطر ارزش قائل نشدن برای حرفمه خودش مشاور همه میگن وقتی چیزی ناراحتت می کنه بذار تو زمان مناسب بگو اما من وقتی میگم ی عذر خواهی می شنوم و تماااام دیگه به روی خودش نمیاره که تکرار نکنه باور کنید من خیلی گذشت می کنم خیلی وقتا به روی خودم نمیارم اما همین امشب پدر شوهرم منو از خونشون بیرون کرد من دختری نبودم و نیستم ک انقدر راحت خورد بشم اونم برای چی؟ زندگی که توش فقط من باید بشوزم؟