2777
2789
عنوان

زندگی عقدی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 75 پست

عزيزم تو زندگي بايد از يه چيزايي چشم بپوشي 

واقعيت اينه ك بخواي با هركسي زندگي كني بايد اشپزي رو بلد باشي نميتوني تا اخر عمرت اشپزي نكني منم همين فكرو ميكردم ولي مجبوره ادم گاهي با شرايط كنار بياد و خودش و وفق بده سعي كن ب اخلاقاي مثبتش فك كني ميدونم سخته ها ولي نشدني نيس بخاطر دوام زندگي خودت ميگم 🌸

عزیزم ایراد گرفتنش که نشد دلیل برای طلاق!!! باهاش حرف بزن بگو بشینیم اخلاقای بد همو بگیم و اون اخلاقو تکرار نکنیم. با حرف زدن مشکلت حل میشه

ضمنا بیشتر مردها ایرادگیرن باید کنار بیای اگه واقعا عیبش اینه بخاطر خوبیای دیگه ش این عیبشو ندیده بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ازش متنفري تو همين عقد جدا شو چون دختر هستي نصف مهريه رو بايد بده ميتوني ببخشي توافقي طلاق بگي ...

خانوادمو چیکار کنم آبروم همه رو من تو خانوتدمون یه جور دیگه حساب باز کرده بودند هر چیم میگم میگن مگه معتاده مگه رفیق بازه مگه چشه هر چیم میگن میگم بد اخلاقه میگن زن باید درستش کنه

چی بگم از ظاهر حرفات پیداست که هر دوتون کم سن و بی تجربه اید. البته نمیدونم سنتون چقدره ولی یکم بچگانه برخورد میکنید با مسائلتون.اینطوری بعد عروسی تازه میفهمی مسئولیت زندگی و مدیریت روابط بین خونواده ها و خودتون و سختیهاش چقدره. الان مشکلی نداری که عزیزم.

عزیزم ایراد گرفتنش که نشد دلیل برای طلاق!!! باهاش حرف بزن بگو بشینیم اخلاقای بد همو بگیم و اون اخلاق ...

بخدا انقدر گفتم با خوبی با قهر با کم محلی ولی اصلا فرقی تو رفتارش نمی بینم هر چیم میگم تو عمل نمی کنی الکی میگی بیا حرف بزنیم میگه تو می خوای ی ادم ۲۴ ساله رو عوض کنی 

وااااااااالااااا مگه چقد و چند سال جوون میمونی که بخای تربیتش کنی و باش کنار بیای و بسوزی و بسازی برا حرف مردم.

ولکن بااااااابا  پسش بده. مال بد بیخ ریش صاحابش.

اگه  یه ذره خوب شد و به جایی رسید دیگه تورو نمیخاد😐😐😐😐

7ماه بنطرئن زوده برای تصمیم گیری اونم بخاطر کار کردن برای همسرت..مردا اکثرا اهل غر زدن هستن.سریع فکرتو به سمت طلاق نبر. بجای فکر به طلاق برو دنبال اینکه ی سری سیاست های همسرداری رو یاد بگیری عزیزم. وگرنه طلاق رو که همه میتونن بگیرن.الان یکم بهت فشار اومده چون خونه پدرت هم راحت بودی بعد زده شدی یکم...سعی کن خودت رو تطبیق بدی با متاهلی...همه اولش همین سختی و دلزدگی رو دارن یکی کمتر یکی بیشتر.طبیعی هم هست ادم از ی دوران زندگی وارد ی مرحله میشه یکم سخته...اینو بدون طلاق همیشه اخرین اخرین اخرین راهه...اصلا بهش فکر نکن.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

منم همين طور بودم از ترس ابرو ادامه دادم و الان يكساله ازدواج كردن خيلي ناراضي نيستم بخاطر اون حتي درس كه عاشقش بودمو گذاشتم كنار ولي اون حاضر نيست بخاطر من حتي كمترين فشاري رو تحمل بكنه 

اما بازم وقتي باهام مهربونه دوسش دارم