2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیلش تنبلی تخمدانه

85 بازدید | 9 پست

پریودی هام منظمه ولی روی گونه هام شدیداً پر از جوش های قرمز میشه مدام، یه مدت روتین پوستی ام رعایت کردم ولی بدتر شد ، ۶ ماه پیش که سونوگرافی دادم نگفت تنبلی دارم ، نمی‌دونم الان دلیلش چیه ، مدام کسلم و بدنم کوفته و خسته اس

خیلی چیزا باعثشهمثل بهم ریختن هورمون هاتروئیدپوست چرباسترسغذاهای فست فودی و...

از کجا بفهمم دلیلش چیه ؟ حتی وقتی چیزی نمی‌خورمم باز جوش میزنه تو ایام پریودی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پزشک غددد واست ازمایش هورمون بنویسه

ممکنه اندروژنت بالا باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
آزمایش هورمون از طریق خون مشخص میشه ؟ چطوری هست ؟

اره روز سوم تا پنجم پریودی باید بری ازمایش خون بدی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

استارتر توی تاپیک قبلیت ازم سوال پرسیده بودی ولی حالا قفل کردی.

نه اصلا وظیفه ی شما نیست و منم مثل بقیه کاربرها زمانی که استاد بهم مسیولیت اینحوری میداد قبول میکردم چون فکر میکردم نمره ام را کم‌میده شاید و یا لج کنه و ....

حالا میگم کاش با احترام رد کرده بودم.

کاری که وظیفه ات نیست و دلت هم نیست را انجام نده و با احترام رد کن که بعدا پشیمون نشی

استارتر توی تاپیک قبلیت ازم سوال پرسیده بودی ولی حالا قفل کردی.نه اصلا وظیفه ی شما نیست و منم مثل بق ...

واقعا برام ارزشمنده که با اینکه تایپک قبلی قفل بوده محبت کردی اینجا برام نوشتی

حرفت درسته واقعا ، منم به حرف باقی کاربرا گوش نکردم و رفتم به استاد با احترام گفتم که نمیتونم این کار رو انجام بدم ، ایشونم این کارو به شخص دیگه ای سپردن در کمال آرامش اتفاق بدی ام نیوفتاد