2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیلش تنبلی تخمدانه

85 بازدید | 9 پست

پریودی هام منظمه ولی روی گونه هام شدیداً پر از جوش های قرمز میشه مدام، یه مدت روتین پوستی ام رعایت کردم ولی بدتر شد ، ۶ ماه پیش که سونوگرافی دادم نگفت تنبلی دارم ، نمی‌دونم الان دلیلش چیه ، مدام کسلم و بدنم کوفته و خسته اس

خیلی چیزا باعثشهمثل بهم ریختن هورمون هاتروئیدپوست چرباسترسغذاهای فست فودی و...

از کجا بفهمم دلیلش چیه ؟ حتی وقتی چیزی نمی‌خورمم باز جوش میزنه تو ایام پریودی بیشتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پزشک غددد واست ازمایش هورمون بنویسه

ممکنه اندروژنت بالا باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
آزمایش هورمون از طریق خون مشخص میشه ؟ چطوری هست ؟

اره روز سوم تا پنجم پریودی باید بری ازمایش خون بدی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

استارتر توی تاپیک قبلیت ازم سوال پرسیده بودی ولی حالا قفل کردی.

نه اصلا وظیفه ی شما نیست و منم مثل بقیه کاربرها زمانی که استاد بهم مسیولیت اینحوری میداد قبول میکردم چون فکر میکردم نمره ام را کم‌میده شاید و یا لج کنه و ....

حالا میگم کاش با احترام رد کرده بودم.

کاری که وظیفه ات نیست و دلت هم نیست را انجام نده و با احترام رد کن که بعدا پشیمون نشی

استارتر توی تاپیک قبلیت ازم سوال پرسیده بودی ولی حالا قفل کردی.نه اصلا وظیفه ی شما نیست و منم مثل بق ...

واقعا برام ارزشمنده که با اینکه تایپک قبلی قفل بوده محبت کردی اینجا برام نوشتی

حرفت درسته واقعا ، منم به حرف باقی کاربرا گوش نکردم و رفتم به استاد با احترام گفتم که نمیتونم این کار رو انجام بدم ، ایشونم این کارو به شخص دیگه ای سپردن در کمال آرامش اتفاق بدی ام نیوفتاد