2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 100267 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای بیدار موندن شب امتحان خوردم..مغزم سر شده بود..برخلاف بقیه رسما عقلمو از دست داده بودم..بی اش ...

منم چند وقته تمرکزمو از دست دادم داداشم بیش فعالی شدید داشت الان تو خونه داریم این قرصو بنظرت بخورم من خودمم بیش فعالی خیلی کمی داشتم تو بچگیم الان 16سالمه

سلام من ۲۰ سالمه اتفاقا از بچگی خیلی آروم بودم و همش یه گوشه بی آزار نشسته بودم واسه خودم الانم اینجوری ام. بخاطر مشکل در درس هام و حواس پرتی رفتم دکتر متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک بهم ریتالین سوییسی دادن ۱۰ میلی گرم روزی سه عدد صبح و ظهر و عصر مصرف میکنم اتفاقا تحرکم زیاد شده ولی حواسم جمع تر شده ولی بیشتر پا میشم راه میرم خیلی حرف میزنم موتور مغزم راه افتاده نمیدونم والا ولی روی من که طوری موثره بوده که وقتی میخورم پر تحرک تر میشم در حالی که قبلا درخت تکون میخورد من تکون نمیخوردم😅

سلام من واسه یک نسخه واسه عدم تمرکزم رفتم سراغ روانپزشک ریتالین واسم تجویز کرد .ولی خب باز خداروشکر بدون استفاده از دارو خوب شدم.اگه کسی لازم داره میتونم تقدیمش کنم.آیدی اینستا م هم k12aLv هست واسه هماهنگی

سلام من ۲۰ سالمه اتفاقا از بچگی خیلی آروم بودم و همش یه گوشه بی آزار نشسته بودم واسه خودم الانم اینج ...

سلام متین.  برا درسات میخوردی?? ، چطور بودش اخ دکترم برای تمرکزم گفته بخور از یه ورم هر داروخانه ای میرم میگن اعتیاد اوره و پس از مدتی بدون ریتالین دیگ نمیتونیتمرکز کنی، در کل میخوام بدونم تجربه خوردشو داشتی چطور بوده

پیش دبستانیه

سلام عزيزم بچه شما قرص رتالين مصرف كرد؟ خوب شد بيش فعاليش؟ و اينكه چه مدت استفاده كرد؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
من ریتالین مصرف میکنم 20سالمه از بچگی پیش فعال بودم همش تا 2 نصف شب رو ی صفحه کتاب بودم خیییلی سخت گ ...

عزیزم ی سوال منم همیشه خدااااا از صب تا شب رو دو تا صفحه کتاب میمونم و اصلا تمرکز ندارم اصلاااااا ت خوب شدی ؟؟ بعد از مصرف این دارو درس میره ت ذهنت ؟؟

من مشهدم میشه اون مرکزو بگین کجاست؟

اول ببرید مرکز اختلالات حافظ. دکتر پویان دکتر مغز و اعصاب توی احمد آباد هم خوبه ایشون با کودکان اوتیسم و اختلالات یادگیری خوب میدونن چه کنن