سلام.شب به خیر.خانوما کسی هست که بچش ریتالین مصرف کنه برای درمان بیش فعالی.میخوام از عوارضش بدونم درسته که میگن باعث بی اشتهایی و کم خوابی میشه؟کلا بچه بعد مصرفش لاغرتر میشه.ممنون میشم اگه کسی تجربه شخصی داره کمکم کنه.....لطفا کسایی که میخوان علاعم بیش فعالی بدونن از نت سرچ کنن
من برای بیدار موندن شب امتحان خوردم..مغزم سر شده بود..برخلاف بقیه رسما عقلمو از دست داده بودم..بی اش ...
منم چند وقته تمرکزمو از دست دادم داداشم بیش فعالی شدید داشت الان تو خونه داریم این قرصو بنظرت بخورم من خودمم بیش فعالی خیلی کمی داشتم تو بچگیم الان 16سالمه
سلام من ۲۰ سالمه اتفاقا از بچگی خیلی آروم بودم و همش یه گوشه بی آزار نشسته بودم واسه خودم الانم اینجوری ام. بخاطر مشکل در درس هام و حواس پرتی رفتم دکتر متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک بهم ریتالین سوییسی دادن ۱۰ میلی گرم روزی سه عدد صبح و ظهر و عصر مصرف میکنم اتفاقا تحرکم زیاد شده ولی حواسم جمع تر شده ولی بیشتر پا میشم راه میرم خیلی حرف میزنم موتور مغزم راه افتاده نمیدونم والا ولی روی من که طوری موثره بوده که وقتی میخورم پر تحرک تر میشم در حالی که قبلا درخت تکون میخورد من تکون نمیخوردم😅
سلام من واسه یک نسخه واسه عدم تمرکزم رفتم سراغ روانپزشک ریتالین واسم تجویز کرد .ولی خب باز خداروشکر بدون استفاده از دارو خوب شدم.اگه کسی لازم داره میتونم تقدیمش کنم.آیدی اینستا م هم k12aLv هست واسه هماهنگی
سلام من ۲۰ سالمه اتفاقا از بچگی خیلی آروم بودم و همش یه گوشه بی آزار نشسته بودم واسه خودم الانم اینج ...
سلام متین. برا درسات میخوردی?? ، چطور بودش اخ دکترم برای تمرکزم گفته بخور از یه ورم هر داروخانه ای میرم میگن اعتیاد اوره و پس از مدتی بدون ریتالین دیگ نمیتونیتمرکز کنی، در کل میخوام بدونم تجربه خوردشو داشتی چطور بوده