2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 100280 بازدید | 56 پست
یادگیریش چطوره؟  ارتباط شما و بچه باید خیلی درست باشه از روانشناس کمک بگیرین

یادگیریش خوبه .با من لج میکنه از همون لحظه اولی که میرم دنبالش و چشمش به من میفته بهانه گیری و پایکوبیش شروع میشه تا شب

تو سن کم درمان بشه خیییییییلی بهتره. اینا دکتر براشون یه دوره دارو مینویسه یه دوره کوتاه خیلیاشون عل ...

سلام ببخشید من مشهدم و به نطرم دختر چهارسالم بیش فعاله‌‌‌...مرکز مشاوره خانم دکتر حجتی رفتم و ایشون بعر چند سوال ارجاع داد به خانم دکتر پریا حبرانی...نمیدونم خوبه یا نه؟دوس ندارم الکی بهش دارو بدم کمکم کنید😔😔

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید من مشهدم و به نطرم دختر چهارسالم بیش فعاله‌‌‌...مرکز مشاوره خانم دکتر حجتی رفتم و ایشون ...

ببرید پیش دکتر پویان یا دکتر اشرفی بود فک کنم فامیلشون. دکتر اشرفی معمولا نیستن خارج از کشورن وقت دهیشون یه مقدار سخته اما من همیشه به اولیای دانش آموزان بیش فعال میگم ببرید پیش دکتر پویان. میدونم مطبشون تو احمد آباده ولی دقیقا نمیدونم کجای احمد آباد شماره مطب رو هم یه بار خودم از ۱۱۸ گرفتم. شما هم از ۱۱۸ بگیرید چون الان ندارم شمارشونو.

راستش خاله خودمم که ۳۰ سالشه اختلال یادگیری داره فرستادم پیش دکتر پویان نمیدونم گفت چکار کنه که یه مدت انجام میداد و خییییلی بهتر شده بود. 

انشالله خدا کمکتون میکنه تنها نیستید❤

سلام ببخشید من مشهدم و به نطرم دختر چهارسالم بیش فعاله‌‌‌...مرکز مشاوره خانم دکتر حجتی رفتم و ایشون ...

اگر مرکز درمان اختلالات یادگیری هم ببریدش بد نیست 

مرکز اختلالات یادگیری حافظ آدرسش رو نمیدونم کجاست فقط یکی از کارکنانش رو میشناسم فوق العاده کادرست و کاربلد بود.

یه پرس و جو کنید سرچ کنید یا از ۱۱۸ شماره بگیرید 

اگر مرکز درمان اختلالات یادگیری هم ببریدش بد نیست  مرکز اختلالات یادگیری حافظ آدرسش رو نمیدونم ...

ببخشید شما که با بچه های بیش فعال سروکار داشتید میشه کمکم کنید؟دختر من اصلا اختلال یادگیری نداره تمام شعرای مهدشو حفظه فقط خیلیییی اکتیوه مدام درحاله ورجه وورجس...حرف گوش نمیدا...تو مهدش چنددد بار میره دستشویی و میاد...نقاشی زیاد علاقه نداره...اما مثلا خودش با خودش تنها یک ساعتم میشه که بازی میکنه...تو ماشین رو صندلی نمیشینه و دائم واستادس...بسیارررر لجبازه فوق تصور...تو خواب حرف میزنه...اینا نشونه بیش فعالیه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ببخشید شما که با بچه های بیش فعال سروکار داشتید میشه کمکم کنید؟دختر من اصلا اختلال یادگیری نداره تما ...

عزیزم بیش فعالی یکی از زیر شاخه های اختلال یادگیریه. وقتی تشریف ببرید پیش پزشک اونجا از بچه نوار مغزی میگیرن بچه های بیش فعال رو از روی نوار مغزی تشخیص میدن ممکنه چیز هایی که گفتید مربوط به بیشفعالی باشه ممکن هم هست نباشه. حتما ببرید پیش پزشک تا تشخیص داده بشه

عزیزم بیش فعالی یکی از زیر شاخه های اختلال یادگیریه. وقتی تشریف ببرید پیش پزشک اونجا از بچه نوار مغز ...

من دیروز پیش روانشناس بودم گفتم میخوام با نوارمغز یا سی تی اسکن تشخیص بدید گفت بیش فعالی رفتاریه و اختلالی تو مغز نیس که نشون داده بشه...دکترپویان با نوارمغز تشخیص بیش فعالی میدن؟

من دیروز پیش روانشناس بودم گفتم میخوام با نوارمغز یا سی تی اسکن تشخیص بدید گفت بیش فعالی رفتاریه و ا ...

این حرف رو من جدید میشنوم😐😐😐😐😐 اگر رفتاریه چرا با ریتالین روی ذهن تاثیر میذارن؟ خب جلسات رفتار درمانی بذارن

معلومه که بیش فعالی رو با نوار مغزی تشخیص میدن نوار مغزی بچه های بیش فعال موج هاش به هم نزدیک تر و با شیب بیشتره.

این حرف رو من جدید میشنوم😐😐😐😐😐 اگر رفتاریه چرا با ریتالین روی ذهن تاثیر میذارن؟ خب جلسات رفتار ...

ممنون از راهنماییتون...خیلی لطف کردید جواب سوالامو دادید

آیا ترک ریتالین نیز مانند سایر مواد اعتیادآور دشوار است؟ ریتالین یک داروی محرک برای درمان اختلال بیش فعالی است. اما به دلیل اثراتی که بر مغز می گذارد بسیاری از دانشجویان و کسانی که در رقابت فکری هستند از آن برای افزایش کارکرد مغزیشان استفاده می کنند. اغلب این دست از مصرف کنندگان ریتالین، در آغاز جهت افزایش تمرکز و از بین بردن خواب‌آلودگی شب امتحان به توصیه دوستان ریتالین را مصرف می کنند. اما بعد از مدتی مصرف داروی ریتالین از کنترلشان خارج شده و احساس می‌کنند به آن وابسته شده‌اند، به طوری که کنار گذاشتن و ترک ریتالین برایشان تبدیل به یک معضل می شود. اگر این مسئله برای شما یا اطرافیانتان نیزمشکلاتی ایجاد کرده است در ادامه این مقاله به توضیحات جامعی در مورد روش های ترک ریتالین پرداخته ایم که مطالعه آن می تواند برای شما سودمند باشد.

منبعترک ریتالین | معرفی بهترین روش های ترک اعتیاد به ریتالین : 

ریتالین از جمله مواد محرک است که بیشتر در درمان  اختلال بیش فعالی و نقص تمرکز و توجه کاربرد دارد. اما به دلیل برخی ویژگی های آن بسیاری از افراد تحصیل کرده مثل دانشجوهای رشته پزشکی برای افزایش تمرکز و شب بیداری در شب های امتحان از آن استفاده می کنند.  بی توجهی به عوارض و پیامدهای مصرف ریتالین منجر به ایجاد مشکلاتی نظیر اعتیاد به این ماده برای فرد خواهد شد. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد ریتالین و عوارض مصرف آن هستید، ما در این مقاله به توضیحات جامعی درباره آن پرداخته ایم که مطالعه آن می تواند برای شما سودمند باشد. 

منبع : ریتالین چیست | عوارض و فواید قرص ریتالین

سلام....بچه ها لطفا کسی قرص ریتالین نداره...به نسخه ی متخصص نیاز داره...فقط میخوام یه مدتی که امتحانامه استفاده کنم....لطفا هر کسی میتونه برام بفرسته پولشو براش کارت به کارت میکنم....

من ریتالین مصرف میکنم 20سالمه از بچگی پیش فعال بودم همش تا 2 نصف شب رو ی صفحه کتاب بودم خیییلی سخت گذشت تا درس خوندم الانم ذهنم پرته روان پزشک برام ریتالین مینویسه روزی 1 یا 1ونصف میخورم