سلام.شب به خیر.خانوما کسی هست که بچش ریتالین مصرف کنه برای درمان بیش فعالی.میخوام از عوارضش بدونم درسته که میگن باعث بی اشتهایی و کم خوابی میشه؟کلا بچه بعد مصرفش لاغرتر میشه.ممنون میشم اگه کسی تجربه شخصی داره کمکم کنه.....لطفا کسایی که میخوان علاعم بیش فعالی بدونن از نت سرچ کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ی سوال منم همیشه خدااااا از صب تا شب رو دو تا صفحه کتاب میمونم و اصلا تمرکز ندارم اصلاااااا ت ...
منم الان ۴ ساله مصرف میکنم این که میگن ضرر داره درسته واقعا ولی باید خیلی توی مصرفش مراقب باشین و خود سرانه عمل نکنین تا جایی هم که میشه کم مصرف کنین ینی روزی که نیاز ندارین نباید مصرفش کنین این قضیه ۲ ساعت رو ۱ صفحه کتاب بودن رو باید برین تو گوگل بزنین شیوه نوین مطالعه و از اون روش ها استفاده کنید تا حل بشه
سلام کجا میتونم ریتالین خارجی اصل پیدا کنم بعد بی زحمت هر کی عکس از قرص خارجی اصل داره واسم بفرسته ممنون میشم ریتالین ۱۰ میخوام واسه بچه ام با مجوز پزشک