2777
2789
عنوان

ریتالین

100263 بازدید | 56 پست

سلام.شب به خیر.خانوما کسی هست که بچش ریتالین مصرف کنه برای درمان بیش فعالی.میخوام از عوارضش بدونم درسته که میگن باعث بی اشتهایی و کم خوابی میشه؟کلا بچه بعد مصرفش لاغرتر میشه.ممنون میشم اگه کسی تجربه شخصی داره کمکم کنه.....لطفا کسایی که میخوان علاعم بیش فعالی بدونن از نت سرچ کنن 

پسرخاله ی من میخورد یه مدت. ۹ سالش بود

کم تحرک و بی اشتها شده بود یه کم  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

عزیزم با دز خیلی کم باید مصرف کنی. استخون ها ممونه دراثر مشرف زیاد تحلیل برن سر بزرگ و بدن کوچیک میشه. دندون ها خاکستری و کوسه ای میشه بچه بی اشتها و پرخواب میشه ک تحرکش کمتر میشه. اما اصل تاثیرش روی ذهنه. باعث درست شدن ذهن میشه به همین خاطر بیش فعالی برطرف میشه انشالله 

اینایی که گفتم عوارض مصرف چند ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا شنیدم خیلییی کم خوابی میاره 

یادمه مدرسه که میرفتیم مدیرمون میگفت اگه ازین قرص بخورین یکی‌ دو روز نمیخوابین و میتونین راحت درس بخونین 

میگفت هم کلاسیاش امتحان‌ کرده بودن  

اما من رفتم داروخونه گفت فقط دکتر روانپزشک میتونه تجویز کنه و مصرفش بدون نسخه ممنوعه 

مشاور مدرسه هم یادمه گفت خیلی کاره بدیه اصن احتیاج به این چیزا میست یه موقع خدای نکرده بیماری قلبی چیزی بگیرین واسه ۲ روز اضافه خوندن 

اما اگه دکتر تجویز کرده به نظرم بزار بخوره چون به هرحال هر دارویی یه عوارضی داره دیگه عوضش بیش فعالیش خوب میشه

عزیزم با دز خیلی کم باید مصرف کنی. استخون ها ممونه دراثر مشرف زیاد تحلیل برن سر بزرگ و بدن کوچیک میش ...

دختر من ۵ سالشه تشخیص بیش فعالی داده دکتر ولی واقعا دو دلم که دارو رو براش شروع کنم یا نه چون هم اینکه هنوز مدرسع نمیره هم اینکه خیلی غیر قابل کنتر نیست

دختر من ۵ سالشه تشخیص بیش فعالی داده دکتر ولی واقعا دو دلم که دارو رو براش شروع کنم یا نه چون هم این ...

اگه دخترت نیم ساعت میتونه بشینه پای تلویزیون یا نقاشی و یا اسباب بازی و اینا بیش فعال نیست، من یکی رو میشناسم که ریتالین میخوره، اون همش داره راه میره، همششش و همه ی اطرافیان از دستش خستن

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
دختر من ۵ سالشه تشخیص بیش فعالی داده دکتر ولی واقعا دو دلم که دارو رو براش شروع کنم یا نه چون هم این ...

یه دکتر دیگه ببرش ببین نظر اون چیه 

اما این دلایلی که گفتین واسه قرص نخوردن اصلا قانع کننده نیست 

اول اینکه شاید درمان رو دیر شروع کنید خدای نکرده غیرقابل کنترل بشه دوم اینکه خیلی بهتره قبل از ورود به مدرسه درمانش تموم بشه تا اینکه بره مدرسه و تازه شروع کنید به درمان 

به هرحال اینکه توی لیست جلوی اسمشون علامت بزارن که معلم حواسش باشه و یه موقع بچه های دیگه بفهمن یا مادر بچه های دیگه شاید خوب نباشه 

چون من خالم معلم ابتداییه و میگه اول سال تو لیست برام مینویسن میگه هر کلاس ۳ ۴ تا بیش فعالی و یکی‌ دوتا دیرآموز هستش 

تو سن کم درمان بشه خیییییییلی بهتره. اینا دکتر براشون یه دوره دارو مینویسه یه دوره کوتاه خیلیاشون علائمش برطرف میشه نوار مغزیشون درست میشه یا کمتر میشه. از من میشنوید اول ببریدش یک مرکز اختلالات خوب اگر مشهد هستین میتونم چند جارو بهتون معرفی کنم

متاسفانه منم یک دانش آموز بیش فعال دارم خیلی به مشکل خوردم باهاش امسال... مادر و پدرشم باهام همکاری نمیکردن اشکم درومده بود... دیگه واقعا نمیدونستم چکار کنم باهاش قبل از مدرسه اگه دران بشه عااالیه

بچه ی بیش فعال هست حتما باید بخوره تخوردنش ضررش خیلی بیشتره دکتر دز رو تعیین میکنه بهش بدین حتما قب ...

دختر من تو مدرسه هیچ مشکلی نداره و معلمش تو مدرسه راحت کنترلش میکنه مشکل  من تو خونه و لجبازی شدیدش با منه

خانوماااا

اين قرص براي درمان بيش فعالي هست

اگه روانشناس كار بلد تشخيص بده ك بايد مصرف بشه ب روانپزشك ارجاع ميده و اون تجويز ميكنه

ك درمان بيش فعالي براي كودكان و نوجوانان هست

براي بدن و مغز اونا لازم هست

عوارضي ك ضرر داره براي افرادي هست ك بزرگسال هستن ميخورن و بيش فعالي ندارند ولي ميخورن ك يعني مثلا تمزكز داشته باشن برا امتحان ك كار بسيار اشتباهي هست چون براي مغز انساني ك بيش فعال نيست اين قرص خيلي ضرر داره اگه زياد خورده هم بشه ك اسيب برگشت ناپدير ب سلول مغري ميزنه

مثال ميزنم زمين خشك و ترك خورده رو در نظر بگيريد روزي يك مقدار مشخصي بارون بهش بباره تا تبديل ب سيلاب بشه خيلي طول ميكشه  اما زمين خيس رو در نظر بگيريد با همون مقدار بارون واقعا درد سر ساز ميشه

چون هيچ جاي خالي و نيازي نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم