2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پيش دكتر حريري ميرم ولي تو اينترنت سرچ كن هيپنوتيزم درمان يا هيپنوتيزم بيدار اسم تمامه دكتر هارو ...

نمی تونی بگی چجوری انجام دادی .   ....ماهم یاد بگیریم

خداروشکر ،خدا هست.

بيشتر شبيه يوگا و مديتيشن هست و دكتر نسبت به مشكلي كه داري روشش رو انجام ميده الان يه نمونه ميزارم اينو انجام بديد تقريبا شبيه همين هيپنوتيزم درمانيه اگر مشكلتون استرس و اظطراب هست ولي اگر وسواسه فكري داريد يا افسردگي در حده يك جلسه هم بريد بد نيست دستتون مياد 

درمان استرس در ۶ ثانیه:وقتی احساس تنش و استرس می كنید، بكوشید عضلات صورت خود را شل كنید و هیچ حالتی به آن ندهید. لبخند بزنید و مجسم كنید كه این لبخند در تمام صورت و حتی در چشمان شما پخش شده و همه صورت شما در حال خندیدن است. بعد به خود بگویید: «چشمان من می درخشند» و در عین شادمانی و آرامش، یك نفس عمیق بكشید و چشم خود را ببندید و مجسم كنید كه هوا از كف پای شما وارد پاهایتان می شود و از آنجا به طرف شكم و قفسه سینه می رود؛ بدین ترتیب هوا را به طرف بالا بكشید. سپس عمل بازدم را انجام دهید و در این حالت تجسم كنید كه هوا از همان مسیر به طرف پایین برمی گردد و به طرف پاهایتان رانده می شود و از كف پاهایتان خارج می گردد.

در همین لحظات به چانه، زبان و شانه هایتان آرامش دهید و آنها را به حالت استراحت نگه دارید. این روش را امتحان كنید و مطمئن باشید كه در چند ثانیه استرس شما برطرف می شود.

الان چيزي كه دكتر به من ياد داده بستن چشمهام و فكر كردن به منظره ايي كه آرومم مي كنه مثل دريا و جنگل و هر جايي كه آرامش پيدا مي كني و اون رو با تمام حواس ٥ گانه حس كني و درك كني و نيت كني كه مي خواهم خودم به مدت ١٥ دقيقه خودم رو هيپنوتيزم كنم و بعد از ١٥ دقيقه به سطح عاديه هوشياري برگردم در صورتي كه كاملا شاد و پر انرژي هستم راحت و ريلكس هستم و آرام و آسوده هستم چندتا نفس عميق بكشيد و چشم هاتون رو ببنديد و اون چيزايي كه دوست داريد رو تصور كنيد حتي اگر كنارش موزيك آرامبخش هم بزاريد خوبه و هر روز يا هر شب سره ساعت خاص اين حركت رو انجام بديد صمير نا خوداگاهتون با تحسم اين منظره ها كلي انرژي دريافت مي كنه و رنگ هايي كه تصور مي كنيد تمام چاكراهاتون رو باز مي كنه با عث ميشه كه شما حس خوبي پيدا كنيد 

بيشتر شبيه يوگا و مديتيشن هست و دكتر نسبت به مشكلي كه داري روشش رو انجام ميده الان يه نمونه ميزارم ا ...

منم مشکلم پانیک ولی خیلی حاد نیست ولی میخوام در همین مرحله درمان شه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
در اين حد تمرينات كه بهم داده مي تونم كمكتون كنم بقيش خود دكتر تو جلسات خيلي تخصصي تر كمك مي كنه ولي ...

عاشقتم ....عالی بود.....برای هر چیزی،میشه استفاده اش،کرد 

خداروشکر ،خدا هست.