2777
2789

هر برندی که پولت برسه

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتو فقط فیلیپسicon

جاروبرقی و لباسشویی AEG

یخچال و فریزر ما سامسونگ داریم راضییم

ماشین ظرفشویی بوش

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)

هر برندی که توان خانوادتون برسه سخت نگیرید خانواده ها رو توی فشار نزارید گناه دارن با این شرایط

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

من ساید و ماشین لباسشویی و ظرفشویی هر سه پاکشوما هستن راضیم.

وسایل برقی کوچیک هم اغلب ایرانی.

مثلا خردکن سه کاره میگل ، آبمیوه گیری میگل ، اجاق گاز داتیس ، هود داتیس ، چای ساز میگل ، همزن برقی میگل ..

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

عزیزم بستگی داره ..چه قدر میخوای هزینه کنی ...خارجی بخوای یا ایرانی...برند واصل باشه یا معمولی...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

هر برندی که توان خانوادتون برسه سخت نگیرید خانواده ها رو توی فشار نزارید گناه دارن با این شرایط

والا من یه هفته دیگه عروسیمه هنوز یه قاشق نخریدن برام

من خود فشارم😂😂

نوشتم ایرانیاومدی پز بدی؟

اها نه من بد متوجه شدم. ببخشید قصد اینو نداشتم.

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)

والا من یه هفته دیگه عروسیمه هنوز یه قاشق نخریدن براممن خود فشارم😂😂

به نظر من مهم نیست مهم درست شروع کردن ی رابطه هستش وسایل رو کم کم هم میشه خرید

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

به نظر من مهم نیست مهم درست شروع کردن ی رابطه هستش وسایل رو کم کم هم میشه خرید

والا در حد یه یخچال و گاز و لباسشویی میخوام همین

همه خونمو چیدن چوب خریدن حونواده داماد من هییییچییییی

خب اینم دیگه خبلی ضایه س

والا در حد یه یخچال و گاز و لباسشویی میخوام همینهمه خونمو چیدن چوب خریدن حونواده داماد من هییییچیییی ...

خداروشکر ایشالا خوشبخت بشید و حال دل خودتون و همسرتون همیشه خوب باشه