2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وسواسه فكري داشتم و فكر هاي منفي مي كردم و اعتماد به نفسه پايين داشتم تو جلساتي كه پارسال رفتم تو اين روش كه هيپنوتيزم مي كنم خودم رو گفت تمام افكار منفي رو تو آب استخر فرض كن خودتو به حباب درست كن بگو و اونرو بتركون يا روي كاغذ فرض كن كه داري مينويسي و اون كاغذ رو يا پاره مي كني يا ميندازي تو يه آب ميره تو ذهنت در عوض افكار مثبتت رو بنويس  تو ذهنت و تكرار كن  تا ملكه ذهنت شه 

تو يه كانالي حتي براي جذب ثروت و مال هم خوندم كه نوشته بود درخواستت رو بعد از گرفتن آرامش از فرشته فراواني ها بخواه و خودت رو تو اون لحظه فرض كن تو گوگل بزنيد چله جذب ثروت يا فراواني كاملا توضيح داده  

توی سایت گروه موفقیت شاهرخی برو من دیدم تو کانالشون مردم وویس میذارن از تجربه هاشون که از طریق خودهیپنوتیزم ازدواج کردن یا وزن کم کردند یا پولدار شدن من خودمم برای قبول شدن دانشگاه موردعلاقم دارم خودهیپنوتیزم میکنم تازه شروع کردم ولی مطمعنم نتیجه میده حتما امتحان کن

تو همين روش اول كه زده رفع استرس در ٦ ثانيه مثلا من موقعي كه فرض مي كنم هوا از پاهام داخل بدنم ميشه ميگم انرژي مثبت جذب و زماني كه هوا دوباره بايد از پا برگرده مي گم انرژي هاي منفي دفع و با خودم بعد از چند بار نفس عميق دفع و جذب تمام اندامه بدنم رو يكي يكي ميگم مثلا قلب من در سلامت و آرامشه پاهاي من در سلامت و آزامشه مغزه من در سلامت و آرامشه لبهام و تمام اجزايه بدنم رو تفكيك مي كنم مي گم چون من همش ترس از مريضي دارم و بعد از سلامتي ميگم زندگيه من در آرامشه من به خواسته هام ميرسم و تمام چيز هايي رو كه ميخوام بدست بيارم دونه دونه تكرار مي كنم حتي اگر بهش نرسم ولي وجودم احساس مي كنم كه ميرسم بهش بالاخره 

جوانه جان اميدوارم كمكي كرده باشم كه حالت كاملا خوب شه و بعد از انجامش اگر حس خوبي پيدا كردي  ل ...

حتما عزیزم .انشالله تنت سالم و دلت شاد باشه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

من که اولش باورم نمی شد تا اینکه یه پست  تو اینستا دیدم برای ارامش تو این کرونا بود 

عالی بووووووود یه ویدئوی خود هیپنوتیزم بود از دکتر باقری 

بعد فهمیدم این دکتر یه گروه روانپزشکی هم دارن 

http://doctorbagheri.ir/