2777
2789

کاش ما هم ریلکس بودیم 

داشتم فکر میکردم پنج تا خاله م همشون تقریبا تو ۸ سال جنگ عراق به دنیا اومدن  از سال ۵۸ تا سال ۶۷ ، پنج تا خاله هام به دنیا اومدن .

چه قدر مادربزرگ پدربزرگم ریلکس بودن که وسط جنگ بچه دار میشدن اونم پنج تا 😂

اونوقت من حتی انگیزه ی کار کردنم دیگه ندارم و سست شدم این یه هفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی تموم بشه من فقط حالت تهوع دارم هیچکسم تو هیچ شهری نداریم که بریم دو روز 

استرس و حالت تهوع دیوونم کرده 

بیایید دعا کنیم الهی تموم بشه این روزا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
به خاطر ریلکس بودن نیست عزیزم یه مکانیزمه برای بقاهمین الان تو این شرایط میل جنسی اکثر ادما بالاتر ر ...

وااااا😂😂😂😂برعکس گفتی خواهر جان

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
به خاطر ریلکس بودن نیست عزیزم یه مکانیزمه برای بقاهمین الان تو این شرایط میل جنسی اکثر ادما بالاتر ر ...

ععع چه باحال😂

البته منم از یه سری جهت ها ریلکس شدم ، مثلا قبلا استرس خونه خریدن ، درامد کم و تورم و اقتصاد و اینده م رو داشتم .

ولی الان خدا رو شکر با جنگ این یکی استرسم از بین رفته چون نمیدونم اصلا تو اینده ای که نگرانشم زنده باشم یا نه 😂.

ولی خب همینم منو سست کرده اینستاگرامم که کلا پریده نمیتونم تولید محتوا کنم و اصلا نمیدونم سفارش جدیدی دارم یا نه . مغازه های حضوری هم که محصول میفروختم فروششون خیلی کمتر شده و این هفته هیچ کودوم خرید جدید نداشتن

جنگ اون موقع تو جبهه بوده . جنگنده و موشک نقطه زن و پهپاد نبوده . نهایت هرچندوقت یبار خط مرزی یه موش ...

اوهوم راست میگی 😥 

خدا کنه زودتر تموم شه و به حالت نرمال برگردیم 

ععع چه باحال😂البته منم از یه سری جهت ها ریلکس شدم ، مثلا قبلا استرس خونه خریدن ، درامد کم و تورم و ...

خب اولویت فرق میکنه دیگه وقتی شرایط سخت میشه همه دغدغه های دیگه پوچ و کوچیک به نظر میرسن

دغدغه اصلی میشه زنده موندن و تلاش برای بقا🥲 

هم جنگ فرق داشت هم اینکه ۱ ماه دیگه توی این روال بگذره همه برمیگردیم به زندگی عادی

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️