2777
2789

کاش ما هم ریلکس بودیم 

داشتم فکر میکردم پنج تا خاله م همشون تقریبا تو ۸ سال جنگ عراق به دنیا اومدن  از سال ۵۸ تا سال ۶۷ ، پنج تا خاله هام به دنیا اومدن .

چه قدر مادربزرگ پدربزرگم ریلکس بودن که وسط جنگ بچه دار میشدن اونم پنج تا 😂

اونوقت من حتی انگیزه ی کار کردنم دیگه ندارم و سست شدم این یه هفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی تموم بشه من فقط حالت تهوع دارم هیچکسم تو هیچ شهری نداریم که بریم دو روز 

استرس و حالت تهوع دیوونم کرده 

بیایید دعا کنیم الهی تموم بشه این روزا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
به خاطر ریلکس بودن نیست عزیزم یه مکانیزمه برای بقاهمین الان تو این شرایط میل جنسی اکثر ادما بالاتر ر ...

وااااا😂😂😂😂برعکس گفتی خواهر جان

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
به خاطر ریلکس بودن نیست عزیزم یه مکانیزمه برای بقاهمین الان تو این شرایط میل جنسی اکثر ادما بالاتر ر ...

ععع چه باحال😂

البته منم از یه سری جهت ها ریلکس شدم ، مثلا قبلا استرس خونه خریدن ، درامد کم و تورم و اقتصاد و اینده م رو داشتم .

ولی الان خدا رو شکر با جنگ این یکی استرسم از بین رفته چون نمیدونم اصلا تو اینده ای که نگرانشم زنده باشم یا نه 😂.

ولی خب همینم منو سست کرده اینستاگرامم که کلا پریده نمیتونم تولید محتوا کنم و اصلا نمیدونم سفارش جدیدی دارم یا نه . مغازه های حضوری هم که محصول میفروختم فروششون خیلی کمتر شده و این هفته هیچ کودوم خرید جدید نداشتن

جنگ اون موقع تو جبهه بوده . جنگنده و موشک نقطه زن و پهپاد نبوده . نهایت هرچندوقت یبار خط مرزی یه موش ...

اوهوم راست میگی 😥 

خدا کنه زودتر تموم شه و به حالت نرمال برگردیم 

ععع چه باحال😂البته منم از یه سری جهت ها ریلکس شدم ، مثلا قبلا استرس خونه خریدن ، درامد کم و تورم و ...

خب اولویت فرق میکنه دیگه وقتی شرایط سخت میشه همه دغدغه های دیگه پوچ و کوچیک به نظر میرسن

دغدغه اصلی میشه زنده موندن و تلاش برای بقا🥲 

هم جنگ فرق داشت هم اینکه ۱ ماه دیگه توی این روال بگذره همه برمیگردیم به زندگی عادی

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️