2777
2789
عنوان

خوش به حال قدیمیا که اینقدر ریلکس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
خب اولویت فرق میکنه دیگه وقتی شرایط سخت میشه همه دغدغه های دیگه پوچ و کوچیک به نظر میرسندغدغه اصلی م ...

دقیقا 😥😥

شانسمون یه بار زندگی بود که اونم تو خاورمیانه ، و اونم تو بدترین شرایط اقتصادی و سیاسیه یه کشور به دنیا اومدیم 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅آره خوشبحالشون . اونوقتا روحیه آدما خوب بوده اما الان دیگه نه

اره دقیقا .

دور از جون بزرگای جمع ، ولی عقل نداشتن راحت بودن به خدا 😂

به نظرم ندونستن خیلی بهتره . انسان هر چه قدر اگاهیش بیشتر میشه ، درد و رنج و غمش هم بیشتر میشه .

قدیم رسانه نبود ، اینترنت نبود ، تلویزیون هم خیلی شبکه های محدودی داشت. 

قدیم خیلیا یا بی سواد بودن یا نهایتا تا دیپلم خونده بودن و اگاهیشون خیلی کمتر بود نسبت به الان که همه تحصیلات دارن .

واسه همین اونا شاد تر و بی دغدغه تر  زندگی میکردن .

خدا کنه زیر دو سه ماه تموم شه جنگ 😥

فکر نمیکنم . ایران ۵۰ سال مقاومت کرد به هر روشی که تونست نگه داشت الان دیگه وقتشه یا واقعا ایران نابود بشه یا سربلند بیرون بیاد . حتی اگه این حملات فعلی چندماهی اتش بس بشه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فکر نمیکنم . ایران ۵۰ سال مقاومت کرد به هر روشی که تونست نگه داشت الان دیگه وقتشه یا واقعا ایران ناب ...

من به نظرم هیچی اندازه ی جون انسان ها و طبیعت و حال خوب انسان ها و طبیعت و زمین  ارزش نداره .

چیه اخه با مرزبندی و ادیان مختلف و افکار مختلف ، اقوام مختلف میفتن به جون هم.

اگه نامی به اسم ایران وجود نداشته باشه ولی طبیعت سرزمینه ایران سالم بمونه ، ویرانه نشه و ادم هاش نمیرن و ادم هاش شاد و راحت زندگی کنن بهتر از اینه که فقط برای باقی موندنه یک اسم یا یک تفکر ، کل کشور ویرانه بشه ، چند میلیون ادم بمیرن یا اواره بشن 

من به نظرم هیچی اندازه ی جون انسان ها و طبیعت و حال خوب انسان ها و طبیعت و زمین ارزش نداره .چیه اخه ...

بله به نظر من هم نژاد ها تفاوتی ندارن یا مرز بندی ها بیخودی هست ولی در شرایط فعلی دنیا مرز ها خیلی مهم هست . اگه مرز هر کشوری نابود بشه و از اتحاد جدا بشه چیزی بجز ویرانی قحطی و نا امنی نخواهد بود 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله به نظر من هم نژاد ها تفاوتی ندارن یا مرز بندی ها بیخودی هست ولی در شرایط فعلی دنیا مرز ها خیلی م ...

اره وقتی خیلی از ادم ها خودشونو نژاد برتر میبین یا میخوان کل دنیا زیر سلطه ی خودشون باشه ما هم مجبوریم برای دفاع از خودمون مثه خودشون رفتار کنیم 😥