2777
2789
عنوان

میخوام ایفن بخرم میشه کمک کنید

357 بازدید | 52 پست

بچه ها من اصلا خانوادم گوش نمیدن ایفن برام بگیرن اینم بگم که پول دارن 😐

ولی اصلا نمیگیرن هرچی میگم میگن نه من از این گوشی که تو دستمه خوشم نمیاد دختر بدی هم نیستم بگین شاید دخترشون مشکل داره نمیگیرن😐

فکر کنین دختر خوب باشی درس خوب داشته باشی خانم باشی همه تعریفت بکنن اونوقت ی گوشی بخوای نگرین 

نگفتم نقد بگیرن اصلا قسطی بگیرن خب 😐

چیکار کنم بگیرن ؟ 

یعنی من از اون دختره دریده هم میمونم گوشی خوب نداشته باشم؟ باور کنین دروغ نمیگم طرف تو فامیل ما نه قیافه داره نه درس خوب پدرش همش غصه کار دخترشو میخوره که این چرا اینطوریه هزارتا اکس داشته همه چی واسش فراهم میکنن 

میشه بگید این شانس منه یا بخت بده من ؟ 

نمیخوام بگم باید خودمو مقایسه کنم مثل اون بشم اگه نمیگیرن نه اصلا 

اتفاقا خانواده من داره کاری میکنه که من خودم به فکر مقایسه بیوفتم اگه بگیرن بقیه میگن خب حقش بوده خانم بوده گرفتن واسش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ایفون چنده نقدش؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
ماشین بابات چیه؟بگو تا بگم سطح مالیاون در حد آیفون خریدن هست یا نه

به ماشینه ؟ من خالم ماشین نداره ایفن داره 

ولی ماشین بابام ۲۰۶ صندوق داره خودش مدیر مدرسه هست مامانمم شاغله ربطش چیه