2777
2789
عنوان

میخوام ایفن بخرم میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 52 پست
۶۵ ۱۲ فکر کنم

پرومکس؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پولدارید. من پیشنهادم.عینک متا کوئست سه هستش. خیلی از ایفون و گوشی بهتره

عینکه ؟ عینک به چه دردم میخوره خب عینکی نیستم که واسم ایفن نمیگیرن میخوای اینو بگیرن😂

به ماشینه ؟ من خالم ماشین نداره ایفن داره ولی ماشین بابام ۲۰۶ صندوق داره خودش مدیر مدرسه هست مامانمم ...

خب وضعیت مالیتون در حد آیفون نیست

یه دیقه فکر کن دختر خوب

ماشینتون نهایت ۵۰۰ میلیونه

تو گوشی ۱۵۰ میلیونی میخوای

خودت خجالت نمیکشی چنین جیزی از بابات میخوای؟

چی میشه یکم قانع باشی و اینقد خودخواه نباشی

اینکه درس میخونی برای خودته

اینکه تو رابطه غلط نمیری هم برای خودته

چرا منت اینا رو سر خانواده ت میذاری

بزرگ شووو

یه چیز بگم ؟خواهش میکنم به جامعه معلما برنخوره من خودم خالم معلمهولی خب معلما یکم خسیس تر هستن خیلی ...

اره واقعا همینه خدا شاهده اگه طرف معلم باشه شوهرش پولدار تر شوهره واسش ایفن میخره 

عینکه ؟ عینک به چه دردم میخوره خب عینکی نیستم که واسم ایفن نمیگیرن میخوای اینو بگیرن😂

این عینک قیمتش ۵۰ میلیونه و محیط اطرافتو تبدیل به دنیای مجازی میکنی   

فکر کن توی اتاقت یک دیوار. فیلم جومونگ باشه. یک دیوار شاد باز باشه. سقف هم. چت با دوستت باشه با انگشتت چت کنی   و اینا رو فقط تو‌میبینی نه هیچکس

خب وضعیت مالیتون در حد آیفون نیستیه دیقه فکر کن دختر خوبماشینتون نهایت ۵۰۰ میلیونهتو گوشی ۱۵۰ میلیون ...

عزیزم بابام دوتا خونه داره هزار و صد متر باغ داره مدیر هست مامانم مهندس کشاورزیه ماشینو میخوان عوض کنن خونه رو دارن دوبلکس میکنن تازگیا ی واحد خونه رو اجاره دادن 

الان برنامه ریزی میکنن کلا سر خونه و ماشین و زمین و اینکه تو باغ آلاچیق بزنن 

مگه به ایناس ؟ چرا خجالت بکشم ؟ وقتی دارن نخواستم نقد بخرن قسطی بخرن 

دوستم باباش سبزی فروشه ایفن داره ربطش 

این عینک قیمتش ۵۰ میلیونه و محیط اطرافتو تبدیل به دنیای مجازی میکنی فکر کن توی اتاقت یک دیوار. فیل ...

😐😐😐خدایی ؟؟؟ چه خفن فکر نمیکردم همچین عینکی هم باشه

اسی بنظر من این خانواده ازش آب گرمی بلند نمیشه

احساس میکنن آیفون خرج واجبی نیست و همین گوشی دستت بسه ، برای همین نمی‌خرند

درست تموم شد دنبال شغل بگرد برو سرکار دستت جلو خانوادت دراز نباشه که تا آخر عمر تو حسرتی 

😐😐😂😂خواهر تو شانس داری میشه بدونم چندساله باهمین ؟ اخه هرکی دوست پسر داره از قدیم داره میگن

اینطورام نیست تو بقیه چیزا اینقدر بد شانسم که نگو شاید تو زندگیم دو سه جا شانس داشتم واقعا.حس میکنم دخترا بیشتر بهم جذب میشن تا پسرا.

چهار ماهو نیم باهم بودیم اون موقع ماشین نداشت گفت باورم نشده درخواستم قبول کنی بیای سر قرار وقتیم اومدی فکر نمیکردم قبول کنی میداری میری و بلاک میکنی کلا دلایلش این چیزا بود ولی جدا شدم ازش چند وقتیه