2777
2789
عنوان

میخوام ایفن بخرم میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 52 پست
پسرا خوشگل میکنن واسه دخترا اینم بگم😂 ولی حق نگذریم دخترای خوشگل دردسر داره داشتنشون لعنتیا باید هی ...

قیافش خوب بود ولی سلیقه من نبود قصدم باهاش جدی نبود و..

خیلی کارا برام میکرد چیزمیزم میگرفت ولی بیشترین چیزی که دوس داشتم این بود هوانو داشت و من خیلی روش تسلط داشتم کاش شوهر اینطوری گیرمون بیاد خواهر. ولی چه فایده اخرش ختم میشد چیزاییم برام خرید نگه داشتم بعضیاش

قیافش خوب بود ولی سلیقه من نبود قصدم باهاش جدی نبود و..خیلی کارا برام میکرد چیزمیزم میگرفت ولی بیشتر ...

خدایی خرج کن بود چرا ریختیش دور خب هرچند به خودت ربط داره ولی ما پیدا نمیکنیم همچین ادمیو 

کار خاصی میکردی که جذبت شد یا برات هرچی میخرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی خرج کن بود چرا ریختیش دور خب هرچند به خودت ربط داره ولی ما پیدا نمیکنیم همچین ادمیو کار خاصی م ...

هرچقدرم دختر داشته باشه پسر باید خرج کنه بنظرم

ویژگیای خوبیم داشت اره

همه چی خوب بود راضی بودم تا اینکه..شایدم درست نباشه اینجا بگم ولی درخواست رابطه کرد 

من مشکلیم با این بخش نداشتم ولی اصلا سلیقه من نبود این بشر

میدونی چی میگم

خدایی خرج کن بود چرا ریختیش دور خب هرچند به خودت ربط داره ولی ما پیدا نمیکنیم همچین ادمیو کار خاصی م ...

ادمشم پیدا میشه بابا فقط باید یکم سیاست دلشته باشی و احساس نیاز درونشون ایجاد کنی کلا فقط پسرا نیستن مخ میزنن دختران باید بلد باشن مخ بزنن😁

ولی چیزی که زیاد تره عتیقه هایی هستن که تو همین سایت شاهدشونیم نه بعنوان رل بلکه شوهر وای وای

تعجب میکنم بخدا

البته اینم بگم اینجور ادما توی خیابون پیدا نمیشن

یا تو فامیل و قطعا نه هرفامیلی یا جاهای درست حسابی

ادمشم پیدا میشه بابا فقط باید یکم سیاست دلشته باشی و احساس نیاز درونشون ایجاد کنی کلا فقط پسرا نیستن ...

توی گرگان همه لاشین روز اول ببخشید میخوان بهشون بدی😐 خدایی دیدم که میگن سریع حرف از رابطه میزنن اصلا میگم این ب درک خیانت هم میکنن خرج هم نمیکنن فقط زبون داره 

ادمشم اینقدر باید بیرون بری تا پیدا کنیم 

تو خیابون هم نمیشه پیدا کرد چون فقط تیپ میزنن نشون بدن لاشین😂

باید سرکاری جایی باشی مخ رئیستو بزنی 

توی گرگان همه لاشین روز اول ببخشید میخوان بهشون بدی😐 خدایی دیدم که میگن سریع حرف از رابطه میزنن اصل ...

سر هر کاریم نمیشه

مگه صاحبکار خودت باشی اگه نه محل کار خوبی باشه یا شرکتی جایی و بعد اینکه اون نفر خوب باشه چون دختری درخواست زیاد میگیری ولی باید به دلت بشین بالخره

ایجانممم گرگانییی😃اولین باره میبینمم

اون سمتا نیومدم اینقدر دوس دارم بیام

خیلی دوس دارم بدونم چجوریه رسمشون زبونشون

تنت سلامت باشه دلت شاد ایشالا باقیشم جور میشه

درست میگی کاملا اینایی که گفتی خیابونین واسه من در حد تجربه پیش اومده چند بارم امتحان کردم واقعا ارزش نداره

تو حیلی با ارزش تری

مثل باد اورده را باد میبره

خیابونی هم خیابونی میبره شمام که مشخصه خیلی خانومی باوقار

این چیزا شانسي هم هست دیگه زمان و مکان درست به قول معروف

سر هر کاریم نمیشهمگه صاحبکار خودت باشی اگه نه محل کار خوبی باشه یا شرکتی جایی و بعد اینکه اون نفر خو ...

عزیزم بیا باغ داریم قدمت رو چشم خودم میبرمت میچرخونمت گرگانو ببینی گرگان غصه خوردی ؟ 

مردمش خیلی خوبن خیلی ولی پسرای لاشی خوشگل زیاد داره😂 

بریم کافه دریا جنگل کباب بزنیم جوج بزنیم عکاسی مهمونی 

والا من تازه کنکور دادم هرچی امد اول باید برم دانشگاه تو دانشگاه رل نبود میرم جای دیگه هنوز وقت هست برای این کارا فقط من ادم تعهدی میخوام همین 

عزیزم بیا باغ داریم قدمت رو چشم خودم میبرمت میچرخونمت گرگانو ببینی گرگان غصه خوردی ؟ مردمش خیلی خوبن ...

ووییی جیگرم مرسیی 

خیلی دورین واسه همین نشده بیام من کرمانشاهم اگه شما روزی مسیرتون خورد بیا در خدمتم گل

و البته بخاطر اینکه کسیم نداشتیم جاهاش بلدنبودیم

اما چون دوس دارم یه روز میام 

کاش میشد با بچهای سایت قرار گذاشت تو شهرشون واقعا عالی میشدا

بعضی لاشیام تو دل برو ان حیف نمیشه روشون حساب کرد😁

موفق باشی عزیزدل ااا اميدوارم اون که می‌خوای پیدا کنی