2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست

هیچ کاری نمیتونه بکنه

نترس

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا یکی بیاد بهم بگه چیکار کنم خیلی حالم بده

ببین تجربه ی خودمو بهت‌میگم . من با یکی آشنا شدم یکسال آدم کله گنده ای بود یعنی کلی آدم دورو برش بود.‌اوایل رابطه معمولی بود اصلا رابطه ی خاصی نداشتم دوستی ساده فقط چن تا عکس با شال ازم داشت. بقول خودش عاشق صدام چهرم و مهربونیم شده بود بعد ۶ ماه دیدم شبیه روانیاس یا خدا یکارایی می‌کرد داشتم سکته میکردم زدم بلاکش کردم دیدم یه پیج توو اینستا زده عکس من پروفش  اومده بود فالوم کرده بود انقد گریه میکردم خودمو میزدم یهو دیدم ب خونمون زنگ زد فک کنم من اصلا شوکه موندم بیشرف اصلا نتونسم از کجا شماره خونمونو اورده دامادشون رئیس مخابرات یجا بود از روو شماره موبایلم نمیدونم از کجا یعنی انقد ترسیده بودم میگف گوشیتو هک کردم هکر بود گل خودمو بتکونم  عکسای خاهرتم میارم وسط از بلاک درش آوردم گفتم چی میخای. بیشرف زنگ زده بود خونمون ک آره بسته از تیپاکس داشتید دریافت کردید برادرم گف من بسته سفارش ندادم ک. خیر سرش تحصیلکرده پولدار با خانواده بو. خودش روانی تهش میگف عاشقتم تا توو قبر باید بامن باشی یه شب دیگ دلم. زدم ب دریا کل سیم کارنامه سوزوندم از تمومه برنامه ها رفتم همه دیلیت بماند اینستاگرامم چقد فالور داشت از دست این بیشرف دیلیت کردم و دقیقا همونموقع نامزد و عقد کردم خیلی پیگیر سد ب دوستام زنگ میزد گریه التماس حتی مادرش میخاس بزرگه خونمون ک مطمئن شد عقد کردم دیگ گم شد بی همه چیز. روانیم کرده بود بقران از دسش قرص میخوردم

ببین تجربه ی خودمو بهت‌میگم . من با یکی آشنا شدم یکسال آدم کله گنده ای بود یعنی کلی آدم دورو برش بود ...

چقد مریض بود خوبه از شرش راحت شدی الان حالم دقیقا مثل توعه 

عکسات در چه حد بوده؟؟ 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

با یه وکیل مشورت کن، برو شکایت کن حتما تهدیدش چیه , میگه باهام باش وگرنه عکستو پخش میکنم؟ اگه اینطور ...

چرا باید با همچین موجودی اصن ب رسمی شدن رابطه فکر کنه 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

عکسات چطوریع؟با حجابی یا بی حجاب؟نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط میخاد اذیتت کنهاز هر جا اومد بدون حر ...

بدون حجاب بودن عکسام

از هرجایی میاد بلاکش میکنم واقعا اذیتم هر ازگاهی میاد تهدید میکنه خسته شدم الان خطمو عوض میکنم💔