2821
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

31792 بازدید | 145 پست

بچه ها قبلنا با یکی توی رابطه بودم خیلیم رابطه سمی بوده کات کردیم بعد ی مدتی هرچند وقت ی بار میاد عکسامو واسم میفرسته توهین میکنه و تهدیدم میکنه بخدا حتی مریض شدم الان از استرس دارم میمیرم هی بلاکش میکنم هی از برنامه های دیگه میاد تهدیدم میکنه الان تازه بیدار شدم دیدم واسم عکسمو فرستاده میگه این اوایلشه بعدیا ی چیز دیگه ن💔

میترسم کاری بکنه تو ی شهریم و اصلا شرایطشو ندارم برم ازش شکایت کنم یا با کسی در میون بزارم نمیدونم چیکار کنم خیلی ترسیده م😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلیل اینکارارو میدونی؟

هنوز دوست داره؟

خب چرا داره اینکارارو میکنه

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

برو پلیس فتا بدون هیچ شکایتی تلفن و بده دست مامور که بهش زنگ بزنه بگه عواقب کارش و 

خودش مثل سگ می ترسه 

یکی از بچه های نی نی سایت همین کار و کرد پسره گورش  و گم کرد 

فقط پلیس فتا زنگ زد به پسره بهش گفت به جرم تهدید دختر جوون زندانی داری اونم الفرار

نترس بگو بمنچه پخش کن معروف بشم اگه تو وانمود کنی می‌ترسی اون هی تکرار میکنه

هنوزم چشمای تو،مثه شبای پرستاره‌ست:))کاش یروزی منم تیکر بارداری بزنم ،بچها دعا ‌کنید منم بچه دار بشم منم مامان بشم:)

2824
2823
2791
2779
2792