2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست
عکس بدتری نداره وگرنه تا الان هزارو پونصد بار واست فرستاده بود نهایتش همون عکسایی رو داره که خودت فر ...

نه عکسایی ک ازم داره صورتم مشخصه ولی میدونه چون تو شهر کوچیکیم و اگ کسی بفهمخ واقعا دیگه فاتحه م خونده س داره تهدید میکنه 

با یه وکیل مشورت کن، برو شکایت کن حتما تهدیدش چیه , میگه باهام باش وگرنه عکستو پخش میکنم؟ اگه اینطور ...

چرا باید با اینجور روانی دوزاری ازدواج کنه؟ 

عزیزم از هیچ چی نترس اسکرین شات بگیر از تهدیداش داشته باشی بهشم بگو یک بار دیگه پیام بدی شکایت میکنم میگم تهدیدم میکنی

خدا من قدم نمیرسه ، تو شاخه رو برام بیار پایین 🌳🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دفاتر خدمات قضایی

خودت بگو توی یه خط برات تایپ میکنه 

شماره تلفن و یا کد ملی شو داشته باش

اگه خودش ثنا نداشته باشه

عکس اظهارنامه رو بعد از انجام براش بفرست

میرینه به خودش

بهترین وکیل فقط خداست

چهره م واضحه

دیگه کاریه که شده و فرستادی ولی دفعه بعدی عکس اونجوری به هیچ‌خری نفرست فرستادیم صورتتو نشون نده بچه جون موندم این چیزا رو شما نسل جدید که اینقدم زبلید چطور نمیدونید اخه کی عکس اونجوری میگیره و داخلشم ژست میگیره چهرش بیوفته؟فقط اینو بدون با انتشار عکس به سادگی میتونی بگی صیغه کرده بودیم و آیه رو خوندیم و دیگه هیچی پای تو‌نیست ولی اون پسرو زندان و شلاق خواهند زد پس مطمئن باش کاری نمیکنه که زندان بیوفته چون عکسها قابل ردیابی اند از چه گوشی و چه لوکیشنی منتشر شدن پس خیالت راحت فقط به قول اون دوستمون خطتو بشکن تمام راهای ارتباطم قطع کن و مراقب باش دیگه نری سرقرار باهاش که ازت فیلم بدجور نگیره

هم عادی هم ..😭💔خیلی باهام بازی کرد واقعا خر بودم بودم نفهمیدم چجور ادمیه منم باورش میکردم دوسم دار ...

اصلا فرضا عاشقته چرا فکر میکنی باید عکس بدی بهش؟ من اصلا درک نمیکنم اگه خیلی دوست داره میتونه بره از سایتا و کانالا هزار تا بهتر از تورو ببینه !

بهش بگو کاری ک داری میکنی جرمه زندانی داره منم مدرک دارم که داری تهدیدم میکنی هر اتفاقی بیوفته قید ه ...

بهش گفتم واقعا بهم گف برو واسم مهم نیس من عکساتو ک پخش کردم خیالم راحت میشه دیگه هرکاری میخوای بکن