2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست
پخش کنه عکسارو اینکه یا میمونی باهام و باهم رابطه داشته باشیم یا عکساتو پخش میکنم💔

رابطه ج.نس.ی که نمیخاد 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیاماشو سین نکن میخواد چیکار کنه؟ ی کلمه هم باهاش حرف نزن پیاماشم سین نزن بعد ی مدت بیخیال میشه

اصلا باهاش حرف نزدم تا پیاماشو میبینم میزنم بلاک میکنم

برو پلیس فتا بدون هیچ شکایتی تلفن و بده دست مامور که بهش زنگ بزنه بگه عواقب کارش و خودش مثل سگ می تر ...

آخه شماره هایی که از پلیس فتا هست هرچی زنگ میزنم میگه اشتباهه دقیقا چطور میشه تماس گرفت؟

خیلی محکم تهدید کن بگو از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم حتمای کم ضعف نشون بدی باختی

تهدید کردم خیلیم تهدید کردم ولی جدی نمیگیره بلاکش میکنم بعد ی ماه باز سروکله ش پیدا میشه

سلام بیا شخصی یه راهی نشونت بدم طرف خودش با دست خودش عکسارو پاک کنه

عزیزم به منم میگی لطفن 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
پخش کنه عکسارو اینکه یا میمونی باهام و باهم رابطه داشته باشیم یا عکساتو پخش میکنم💔

حضوری برو پلیس فتا شهرتون ثبت شکایت کن

همه پیامها و تهدیدهاش رو مستند کن 

با اعتماد به نفس باش نذار کسی بفهمه خانواده پشتت نیستن

حتما با کسی درمیون بزار اگه میشه خانوادت و اگه نمیتونی دوستی آشنایی ازش نترس ضعف نشون نده یجوری رفتا ...

من هی اینکارو میکنم واقعا ولی دست از سرم برنمیداره هر چند وقت میاد تهدیدم میکنه واقعا حالم خوب نیس همش تو استرسم

ببین من چند سال پیش دقیقا اتفاقی شبیه به تو برام پیش اومد شهر من هم یه شهر کوچکی هست و نمی‌تونستم بر ...

اسی منم کسی رو میشناسم که دقیق مثل تو و این خانوم بود  و با راهکار زندگیش درست شد 

دقیقا همین کارو بکن که این دوستمون گفت

سلام عزيزم اصلا نترس ، زياد از اين چيزا ديدم . همين كه اهميت ندي بهش خودش ميره. يك درصدم اتفاقي بيفته خدايي نكرده ميتوني راحت بگي هوش مصنوعيه و گردن نگيري 

اينكه بخواي جواب شو بدي و ازش بخواي كاري نكنه فقط باعث ميشه بيشتر اذيتت كنه.