2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست
لطفا یکی بیاد بهم بگه چیکار کنم خیلی حالم بده

عزیزم برو پیش وکیل قشنگ راهی رو که آبرو ریزی نشه و کسی نفهمه و مشکلت حل بشه رو بهت می گه 

مراقب اباش گولش رو نخوری که تا آخر عمر مجبوری بهش باج بدی و هیچ جوره درست نمیشه

عزیزم چند تا عکس چیزی نیست حل میشه تازه الان با هوش مصنوعی راحت از هر کی بتوان هر جکری عکس درست می کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مورد اول هیچ گ...هی نمیتونه بخوره مورد دوم حتما برو فتا به هیشکی چیزی نمیگن و دهنشو سرویس میکنن با اینکارش

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

بگو به خانوادت گفتی و گفتن پیداش کنن بیچاره ش میکنن

بعدم بگو من خانوادم درجریانن برو هرکار دلت میخاد بکن ب محض اینک عکسامو پخش کنی ازت شکایت میکنم

بگو اسکرین همین پیامای تهدیدتم گرفتم میفرستم برا پلیس فتا

فقط شکایت 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

ببین پلیس فتا با شکایت تو دادگاه فرق داره کلا ده دقیقه کار داره تو فقط گزارش میری اونا خودشون کارشونو میکنن نیاز نیست تو بری دیگه

من یکی مزاحمم میشد شگایت کردم اسمش حتی بهم نگفتن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

نترس  موًضوع روبامادریاپدرت درمیون بزار  ازش شکایت کن ،اوناگه میتونس یانمیترسید تاالان تهدیداش روعملی کرده بود قمپوزدرمیکنه کهتوروبترسونهوازت سواستفاده کنه ،سعی کن بامشورت اربزرگترهاعاقلانه رفتارکنی

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه