2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست
  • ورود به سایت پلیس فتا
  • انتخاب گزینه «ثبت گزارش مردمی»
  • انتخاب موضوع: نقض حریم خصوصی یا انتشار تصاویر
  • وارد کردن اطلاعات شخصی، توضیح شکایت و بارگذاری مدارک
  • دریافت کد پیگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پخش کنه عکسارو اینکه یا میمونی باهام و باهم رابطه داشته باشیم یا عکساتو پخش میکنم💔

گوه میخوره ،ضعف نشون نده بگو یبار دیگه پیام بدی گزارشتو میدم به پلیس فتا تا اونا بیان باهات رابطه برقرار کنن مملکت قانون داره مگه شهر هرته 

با یه وکیل مشورت کن، برو شکایت کن حتما تهدیدش چیه , میگه باهام باش وگرنه عکستو پخش میکنم؟ اگه اینطور ...

واقعا فکر می‌کنی یه همچین آدم مریضی صلاحیت ازدواج داره؟؟😐🤔

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
گوه میخوره ،ضعف نشون نده بگو یبار دیگه پیام بدی گزارشتو میدم به پلیس فتا تا اونا بیان باهات رابطه بر ...

یوقت از تهدیداش نترسی بری باهاشا از چاله نندازی خودتو تو چاه ،همین که بهش بگی شکایت میکنم پلیس فتا دمشو میزاره رو کولش فرار میکنه ،ولی اگه دیدی باز مزاحم میشه پلیس فتا تو گوکل سرچ کنی سایت دارن لازمم نیست حضوری بری اگه شرایطشو نداری تو سایت شکایت کنی اونا میدونن باهاش چیکار کنن

منم یه رابطه سمی داشتم یکسااال با طرف بودم خیانت می‌کرد هی برمیگشت اگه جوابشون نمیدادم یا نمیخواستم بهش برگردم تهدیدم می‌کرد همش کارم شده بود استرس و گریه

چون خانوادم خیلی سختگیر بودن اونموقع مجبور شدم به بابای دوستم بگم بره گوششو بگیره دیگه دست از سر من برداره.. آدرس دادم رفت حسااابی ترسوندش و گفت اگه ادامه بدی ازت شکایت می‌کنیم پیام های تهدیدت هم هست

دیگه اصلاااا دور و بر من تپلکید

بگو من هیچچچچ مشکلی ندارم 

ولی پخش کن ببین پدرتو درمیارم یانه 

اگه هم میتونی پیگیر باش همین الان شکایت کن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃