2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره جوری که دیگه با تو نشه ارتباط گرفت من حتی پیج اینستاگرامم رو عوض کردم چندتا دوست داشتم میشد رفیق ...

الان اگه تو این شرایط جنگ و اینا برم بهم خط جدید میدن ؟گفتم شاید نمیشه اگ میشه از همین فردا میرم سیممو عوض میکنم

ببین این اتفاق بدترش برای یکی از نزدیکان من اتفاق افتاده 

بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه 

فقط بهت بگم که خودم به  اون دختر که این اتفاق براش افتاد زور کردم که باید بری فتا شکایت کنی وگرنه این بدتر و بدتر میکنه 

خلاصه رفت شکایت کرد نزدیک ۲ سالم طول کشید ولی ادامه داد تا اخر اون پسر اشغالو که ابروریزی تو کل دوستان و فامیل و ... راه انداخته بود و پیدا کردن و پدرررررشو دراوردن 

پسره و‌خانوادش به گوه خوردن افتادن و تعهد گرفتن ازش و دیگه رفت که پیداش نشد از ترس 

ببین این اتفاق بدترش برای یکی از نزدیکان من اتفاق افتاده بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه فقط بهت بگ ...

الان من شرایطشو ندارم برم شکایت کنم 

خطمو عوض کنم خوبه ؟ بخدا خواب و خوراک ندارم از هرجا بلاک میکنم هی از ی اکانت میاد تهدید میکنه بخدا بریدم

منم تهدیدش کردم بخدا ولی دست بر نمیداره

بهش بگو کاری ک داری میکنی جرمه زندانی داره منم مدرک دارم که داری تهدیدم میکنی هر اتفاقی بیوفته قید همه چیزو میزنم آبرو خانواده شکایت میکنم رضایت هم نمیدم بدبختت میکنم 

ببین عزیزم اون اگه نمیترسید سیکرت چت نمیفرستاد

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

الان من شرایطشو ندارم برم شکایت کنم خطمو عوض کنم خوبه ؟ بخدا خواب و خوراک ندارم از هرجا بلاک میکنم ه ...

ببین خط عوض کردن بعید میدونم فایده داشته باشه 

چون اشنای ما خطشم عوض کرد 

ولی اون حرومزاده میدونی چیکار کرد؟

با اسم و فامیل دختر اکانت اینستاگرام میساخت میومد تمام فامیل رو فالوو میکرد همه فکرمیکردن این دختره اکسپت میکردن بعد تماااام مخاطبین رو فالوو داشت میرفت دایرکت چرپ و پرت میگفت که اره من عکس ازش دارم و اره خونه خالی باهام اومده و عکسای ناجورشو دارم و... درصورتی چون اون دختر باهاش رابطه نداشت و عکس بهش نداده بود این یجاش سوخته بود و داشت حرف مفت میزد 

به همه پیام داده بود همینو میگفت دیگه رفت فتا شکایت کرد پسرو گیر اوردن انقدر زده بودنش و زندانشم کرده بودن بعد به گوه خوردن افتاد

دیگه کاری فتا بروزش اورد که از اون شهر رفتن و دیگه پیداش نشد

سلام عزیزم می تونید برید خدمات قضایی بگین می خوام یه  شکوائیه با موضوع تهدید بر علیه کسی که تهدیدتون کرده انجام بدین و اگر شماره موبایل به نام خودشون باشه از طریق ثنا تمام اطلاعات ایشون از جمله کد ملی شماره تماس و نام پدر و اطلاعات این چنینی بالا میاد که می تونین بر علیه ایشون شکایت کنید و اگر شماره موبایل به نام خودشون نبود هر اطلاعاتی که از ایشون دارین مثلا آدرس و شماره تماس و نام پدر رو بهشون بگین که براتون در شرح شکوائیه هم قید کنند ضمن اینکه از پیام های ایشون اسکرین شات بگیرین و به عنوان ادله ضمیمه کنید ضمنا زمانی که رفتین بهشون بگید که چنین موضوعی وجود داره یا میگه مستقیما برید پلیس فتا یا خودشون شکوائیه مینویسند و به مرجع صالح قضایی که در این جا پلیس فتا هست ارسال می کنند ضمنا بگم که اگر شکوائیه نوشته شد طرف مهلت ۴۸ ساعت جواب دادستان میاد در سامانه ابلاغتون میشینه البته خودتون هم باید ثنا داشته باشین که دستور قضایی بیاد در سامانه ابلاغتون بشینه