2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 31792 بازدید | 145 پست

عکس بدتری نداره وگرنه تا الان هزارو پونصد بار واست فرستاده بود 

نهایتش همون عکسایی رو داره که خودت فرستادی واسش حالا شاید نامناسبم باشه ولی احتمالا صورتت پیدا نبوده تو عکسا یا خلاصه هرجوری که هست باعث شده نتونه با اونا تو رو بترسونه به جاش داره با تهدید تلاششو میکنه 

اما اگر بری باهاش رابطه برقرار کنی مجدد اینبار دیگه مثل قبل نیست چون میخاد دست خودشو پر کنه و ازت عکس و فیلم خواهد گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین فرهنگ مردم الان انقدر بالا رفته که خودشون عکساشونو توی فضای مجازی پخش می کنن و میذارن.از چی می ...

اخه خیلی تعصبین خونوادم اصلا اینجوری نداریم ما اگ بفهمن واقعا نابود میشم

عکس بده؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چون میدونه ترسیدی داره از نقطه ضعفت سو استفاده میکنه 

بهش بگو یکباااار دیگه پیام توهین و تهدید امیز بهم بدی مستقیم میرم دادگاه و فتا ازت شکایت میکنم 

اصلا برام مهم نیست تا تهش میرم ولی شکایتو حتما ازت میکنم پدرتو دربیارن 

جرم تهدید و توهین ۳ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق

جرم پخش عکس بدون رضایت صاحب عکس ۹۱ روز تا ۳ سال حبس و جزای نقدی 

شرایط نمیخواد که از تهدیداتش‌فیلم بگیر بریز رو سی دی ،برو دفتر جرایم قضایی،ادرسش رو بده ،نامه میره ب ...

ی بار توی تلگرام سیکرت چت رو فعال کرده بود نتونستم اسکرین بگیرم ولی از ی گوشی دیگه عکس گرفتم یخورده واضح نیستن اینا کافیه؟

اظهارنامه قضایی بهش بده که دست از تهدید بردار

وگرنه شکایت کیفری میکنم ازت

اظهارنامه یه پیام رسمی ولی در عین حال قضایی هستش

که در صورت تکرار شکایت میکنم

واینکه اصلا شما بدترین عکس ها رو داشته باشین

انتشارش حکم اعدام خودشو امضا میکنه

با شما کاری ندارن

بهترین وکیل فقط خداست

واقعا 🥲💔برم خطمو عوض کنم؟

اره جوری که دیگه با تو نشه ارتباط گرفت 

من حتی پیج اینستاگرامم رو عوض کردم 

چندتا دوست داشتم میشد رفیق مشترکمون اونا رو هم حذف کردم که یک وقت شماره امو بهش ندن بعدش تمام شد