2777
2789
عنوان

خرید های عید غدیرم برای بچه😍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 39480 بازدید | 304 پست
ببین نمیدونی واکنش هاشون چقدر شیرینه 😍انقدر خوشحال میشن انگار سند کل دنیا رو به نامشون زدی🤩

بچه ها دلشون پاکه 😍

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تصاویرآذین‌بندےوگل‌آرایےضریح‌مطھرحضرت‌علی‌علیه‌السلامبه‌مناسبت‌عیدسیدغدیرخمسه‌شنبه۱۴ذےالحجه۱۴۴۶|٢٠خر ...

یعنی میشه طلبیده بشیم نجف؟ 🥺

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میشه طلبیده بشیم نجف؟ 🥺

حتما میشی 🥰😘

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

معلومه خیلی خوش قلبی که همچین روزی عازم مشهد هستی. واسه ما هم دعا کن 😘

چشممم حتما حتما😍 شما همسایه اقا جانمون هستی، بیشتر دعا کن

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

اخرماه دیگه اخراشه خسته م دعان کن

ان شالله مهلتش تمام میشه نمیاد واسه طلاق. 

میخاست بیاد تا حالا اومده بود واسه طلاق.. نمیاد قول میدم. 

انشالله برگرده سرخونه زندگیش

توهم منو دعاکن این ماه مثبت باشم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دیگه میخواستی چیزای خوشرنگ نذاری ، باید برام پست کنی😂 فانولی خداییش این رنگ سبز خیلی قشنگه انگار از ...

سبزش خیلی خاصه واقعا

با هرچی سبز تاحالا دیدم فرق داره

چشممم حتما حتما😍 شما همسایه اقا جانمون هستی، بیشتر دعا کن

منم دعاکن باردار باشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سبزش خیلی خاصه واقعابا هرچی سبز تاحالا دیدم فرق داره

👍

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

ان شالله مهلتش تمام میشه نمیاد واسه طلاق. میخاست بیاد تا حالا اومده بود واسه طلاق.. نمیاد قول میدم. ...

عزیزم انشاالله باخبرای خدب بیلی به حق شش ماهه کربلادامنت سبزبشه ❤️❤️نه باباتازه رای تااخرماه میادبایدبره ثبت کنه دارگاه نداده

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اسی توبسته ها چی هست

جا کلیدی اینه دار

منم دعاکن باردار باشم

چند وقت تو اقدامین ؟

منم دعاکن باردار باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

عزیزم انشاالله باخبرای خدب بیلی به حق شش ماهه کربلادامنت سبزبشه ❤️❤️نه باباتازه رای تااخرماه میادبای ...

ان شالله که نمیره. نذر کن .خدا حاجتت میده. ان شالله پشیمونش میکنه.