2777
2789
عنوان

خرید های عید غدیرم برای بچه😍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 39480 بازدید | 304 پست
برای نیت همه دوستان توی تاپیک امشب دعا میکنم 😍😍😍😍😍😍تاپیک رو وقتی رفتم حرم چک میکنم 😍

مممنونم از مهربونیتون الهی هر چی از خدا میخوای به حق مولا علی بهت بده

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله اگر شرایط جور بود حتما 😍

ان شاالله همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه. هر سال بتونی بیشتر از این کارای خیر انجام بدی 🌹😘

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

انشالله تمام کسانی که تو این تاپیک شرکت کردند حاجت روا بشن

ان شالله 😍

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

دوستان عزیزم

اگر اجازه بدید تاپیک رو قفل کنم چون میخوام نگهش دارم و وقتی رفتم حرم تک تک دوستان رو توی حرم به اسم دعا کنم😍

ممنون از محبت و مهربونی تون 

حال خوبی داشتم، با وجود شماها چندین برابر شد😍

توی این روزا و شبا التماس دعای فراوان

امام علی( ع) نگهدارتون باشه.

خداحافظ❤️😘

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚