ملکه_موفق_آینده مدیر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 عنوان چی بکشم به فروش بره❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست من طراحی سیاه قلم بلدممیخوام ی تابلو سیاه قلم بکشم تا بفروشم بلکه بتونم در آمدی داشته باشم خیلی این روزا پول لازم دارمخودتونو بزارید جای مشتری چه طراحی سلیقتونه؟چی بکشم که بفروش بره؟ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم 1404/03/22 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 آخه کی عکس رضا پالونی و پسر خائن و فراریش رو میخره ؟ 🤣 لطفا دعوا راه نندازید من صرفا تایپیک زدم ک دوستان کمک کنن ی درآمدی داشته باشم تایپیک رو به حاشیه نکشید دوست عزیز❤️ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
پارمیس1383 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 400 عهه🙂 عکس شاهان پهلوی و کوروش بخاطر محدودیت و محبوبیت ها خیلی میخرن
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 بکش فوقش نمونه کار میشه برات یا تو نمایشگاه میزاری گوگلم سرچ کن ببین چی میاره چهره ی کودکم خوبه فک ک ... تایم زیادی ندارم باید از همین تایم کمم بیشترین استفاده رو کنم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7681 لطفا دعوا راه نندازید من صرفا تایپیک زدم ک دوستان کمک کنن ی درآمدی داشته باشم تایپیک رو به حاشیه نکش ... امیدوارم به درامد برسی اما برام خنده دار بود این پیشنهادا چون واقعا بعید کسی واسه اینا هزینه کنه گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 بیج بزناز آشنا ها و دوستات و ... استفاده کنرایگان چند تا بفروش اصلا با فضای اینستا زیاد آشنا نیستم😑😞 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 عکس شاهان پهلوی و کوروش بخاطر محدودیت و محبوبیت ها خیلی میخرن جدی نمیدونستمامتحان میکنم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 امیدوارم به درامد برسی اما برام خنده دار بود این پیشنهادا چون واقعا بعید کسی واسه اینا هزینه کنه به هرحال هرکسی ی عقیده و ی سلیقه ای داره دیگه 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 ایشالا موفق باشی زنده باشی عزیزم ممنون ازت بابت راهنمایی ها اگه تونستم پیج بزنم ریپلای میکنم میگم🥹❤️ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
_گل_نرگس۳۱۳_ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6081 عکس چهره درخواستییا عکس طبیعتیا عکس های فانتزی مثلا یه دختر که کتاب و قهوه دستش هستعکس های مفهوم داراز اونایی که باید کلی فکر کنی در جزئیاتش من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
پارمیس1383 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 400 زنده باشی عزیزم ممنون ازت بابت راهنمایی ها اگه تونستم پیج بزنم ریپلای میکنم میگم🥹❤️ حتما گلم
achingiii عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1100 باید اول چند تا نقاشی بکشی تبلیغ بکنی بعدش مشتری خودش عکس یا یه طرحی میده تا تو براش بکشی اینطوری خیلی جوابه
بهاربانو_دلپذیر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1413 آخه کی عکس رضا پالونی و پسر خائن و فراریش رو میخره ؟ 🤣 حق🤣🤣🤣🤣🤣
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8647 عکس چهره درخواستییا عکس طبیعتیا عکس های فانتزی مثلا یه دختر که کتاب و قهوه دستش هستعکس های مفهوم دار ... آخه من پیجی چیزی ندارم ک سفارش چهره بگیرم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7681 حق🤣🤣🤣🤣🤣 😁🤣 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...