ملکه_موفق_آینده مدیر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 عنوان چی بکشم به فروش بره❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست من طراحی سیاه قلم بلدممیخوام ی تابلو سیاه قلم بکشم تا بفروشم بلکه بتونم در آمدی داشته باشم خیلی این روزا پول لازم دارمخودتونو بزارید جای مشتری چه طراحی سلیقتونه؟چی بکشم که بفروش بره؟ 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم 1404/03/22 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 رضا شاه خیلی خوبه ولی اگه مشتری بخره 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 اسب و دختر اینم تو فکرم هست 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 ن نترس درست میشه تازه سفارش هم بگیری کلی پول در میاری من چون تابحال زیاد اهل اینستا ام نبودم از کوچیکترین چیزشم سر در نمیارم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 بدون شک میخرن عهه🙂 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7049 تتلو .رونالدو .مسی اینا خیلی فروش میره زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
دوباره،متولدشدم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 859 پیج خیلی وقت میگیره خیلی دلم میخواد پیج بزنم ولی نمیتونم خیلی از لحاظ مالی تحت فشارم هرطور شده باید ... چند وقته یاد گرفتین منم دارم سیاه قلم یاد میگیرم سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 7681 آخه کی عکس رضا پالونی و پسر خائن و فراریش رو میخره ؟ 🤣 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 چرا سفارش چهره نمیگیری؟ از کی بگیرم آخه من پیج هنری ندارم ک کسی بهم سفارش بده 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
دوباره،متولدشدم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 859 یعنی مشتری داره؟ پسند میکنن خانوما؟ کلی زمان میزارم میکشم خرجشو خودش نمونه رو دستم🙂 بکش فوقش نمونه کار میشه برات یا تو نمایشگاه میزاری گوگلم سرچ کن ببین چی میاره چهره ی کودکم خوبه فک کتم سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 تتلو .رونالدو .مسی اینا خیلی فروش میره یعنی طرف حاضره اون همه هزینه کنه نقاشی کسی ک فنشه رو بخره؟! 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7049 یعنی طرف حاضره اون همه هزینه کنه نقاشی کسی ک فنشه رو بخره؟! اره زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8589 از کی بگیرم آخه من پیج هنری ندارم ک کسی بهم سفارش بده بیج بزناز آشنا ها و دوستات و ... استفاده کنرایگان چند تا بفروش
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8644 چند وقته یاد گرفتین منم دارم سیاه قلم یاد میگیرم ۲ سال پیش تموم کردم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم