2777
2789
عنوان

چی بکشم به فروش بره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
باید اول چند تا نقاشی بکشی تبلیغ بکنی بعدش مشتری خودش عکس یا یه طرحی میده تا تو براش بکشی اینطوری خی ...

آخه کجا تبلیغ کنم وقتی پیج ندارم و شرایط پیج زدنم ندارم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بنظرم تو گوگل پرطرفدارها و زیباترینا رو سرچ کن بکش بعد برو کنار پارکا بشین با یه تیپ هنری نمونه هتتو بزار و اونجا هم بکش درختا رو یه پیرمرد ک سیگار کنار لبش و به یه جا خیره شده کلا سوژه تو طبیعت دم دستت میاد و همچین دختری برای هرکسی جذابه و همه مبان ازت میخرن بنظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من پیجی چیزی ندارم ک سفارش چهره بگیرم

عکس های ی پر مفهوم خیلی دیدم می‌پسندند

می‌دونی کدومارو میگم ؟

عکسای فانتزی هم طرفدار داره بین دخترا

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

آخه کجا تبلیغ کنم وقتی پیج ندارم و شرایط پیج زدنم ندارم

خب باید از یه جایی شروع کنی گلم پیج جدید بزن بعدش 

برو همه پیج هایی نقاشی اینستاگرام رو نگاه کن بعدش چند تا نقاشی کشیدی رو با ریلز بذار توی اینستا به دوستان فالورر های زیادی دارن بگو تبلیغت کنن خوش اخلاق باش جواب همه مشتری هارو توی کامنت و دایرکت بده استوری بذار از روزمره ات نمی‌دونم خلاقیت به خرج بده اگه سختت هست یه نفر پیدا کن ادمین بشه کمکت کنه چیکار کنی 

بنظرم تو گوگل پرطرفدارها و زیباترینا رو سرچ کن بکش بعد برو کنار پارکا بشین با یه تیپ هنری نمونه هتتو ...

عزیزم اگه این همه تایم داشتم ک میرفتم سرکار 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عکس های ی پر مفهوم خیلی دیدم می‌پسندندمی‌دونی کدومارو میگم ؟عکسای فانتزی هم طرفدار داره بین دخترا

میشه نمونه بفرستید؟

خب باید از یه جایی شروع کنی گلم پیج جدید بزن بعدش برو همه پیج هایی نقاشی اینستاگرام رو نگاه کن بعدش ...

به عنوان کسی ک اینستا تو عمرش کلا ۱۰ روز داشته احساس میکنم خیلی سخته🥹

سعی کن شروع کنی تنها و بهترین برنامه واسه معرفی کارات همینهه

امیدوارم از پسش بربیام🥹

این یه نمونه نقاشی مفهومی هست استارتر

نقاشی فانتزی رو هم نمونه اش رو می‌فرستم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

این یه نمونه نقاشی مفهومی هست استارترنقاشی فانتزی رو هم نمونه اش رو می‌فرستم

یعنی سلیقه کسی هست میخرن اینو

این یه نمونه نقاشی مفهومی هست استارترنقاشی فانتزی رو هم نمونه اش رو می‌فرستم

ولی خیلی جالبه

یعنی سلیقه کسی هست میخرن اینو

این طرحی که من فرستادم 

اصلا قشنگ نبود

بگرد یه طرح مفهومی خوشگل پیدا کن

یه کمی هم از داده های ذهنیت استفاده کن 

یه طرح قشنگ خلق کن 

الان چهره و طبیعت از مد افتاده مردم به دنبال چیزای خاص و خیلی قشنگگگگگ هستند 

این طرحی که من فرستادم اصلا قشنگ نبودبگرد یه طرح مفهومی خوشگل پیدا کنیه کمی هم از داده های ذهنیت است ...

درسته