2777
2789
عنوان

چی بکشم به فروش بره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
آخه کی عکس رضا پالونی و پسر خائن و فراریش رو میخره ؟ 🤣

لطفا دعوا راه نندازید من صرفا تایپیک زدم ک دوستان کمک کنن ی درآمدی داشته باشم تایپیک رو به حاشیه نکشید دوست عزیز❤️

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکش فوقش نمونه کار میشه برات یا تو نمایشگاه میزاری گوگلم سرچ کن ببین چی میاره چهره ی کودکم خوبه فک ک ...

تایم زیادی ندارم باید از همین تایم کمم بیشترین استفاده رو کنم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

لطفا دعوا راه نندازید من صرفا تایپیک زدم ک دوستان کمک کنن ی درآمدی داشته باشم تایپیک رو به حاشیه نکش ...

امیدوارم به درامد برسی اما برام خنده دار بود این پیشنهادا چون واقعا بعید کسی واسه اینا هزینه کنه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بیج بزناز آشنا ها و دوستات و ... استفاده کنرایگان چند تا بفروش

اصلا با فضای اینستا زیاد آشنا نیستم😑😞

عکس شاهان پهلوی و کوروش بخاطر محدودیت و محبوبیت ها خیلی میخرن

جدی نمیدونستم

امتحان میکنم

امیدوارم به درامد برسی اما برام خنده دار بود این پیشنهادا چون واقعا بعید کسی واسه اینا هزینه کنه

به هرحال هرکسی ی عقیده و ی سلیقه ای داره دیگه

ایشالا موفق باشی

زنده باشی عزیزم ممنون ازت بابت راهنمایی ها 

اگه تونستم پیج بزنم ریپلای میکنم میگم🥹❤️

عکس چهره درخواستی

یا عکس طبیعت

یا عکس های فانتزی مثلا یه دختر که کتاب و قهوه دستش هست

عکس های مفهوم دار

از اونایی که باید کلی فکر کنی در جزئیاتش 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

عکس چهره درخواستییا عکس طبیعتیا عکس های فانتزی مثلا یه دختر که کتاب و قهوه دستش هستعکس های مفهوم دار ...

آخه من پیجی چیزی ندارم ک سفارش چهره بگیرم