2777
2789
💔🥲اصلن چرا باید به دنیا بیایم آخه وااای وحشت دارم از مرگ اینکه بخابم صبح بیدار نشم این مشکل ندارع ...

بدنیا اومدیم برای تکامل روحمون، قصه ش مفصله

درسته میترسیم ولی ترس نداره، حتی تصادف، چون روح چند دیقه قبل از تصادف میپره بیرون، و تو هیچی نمیفهمی، البته اگه زنده بمونی جسمت درد میکشه.. ـ

کلا مرگ ترس نداره، واقعیتشو بخوای باید از اعمالمون بترسیم، انشالا به خودمم تلنگری باشه این حرفا! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ببین من چند جا خوندم گفته بود که مرگ از نظر ما تا وقتی تو عالم ماده و این دنیا هستیم ترسناکه.‌.‌.ما ...

میدونستی چرا آدما به فعالیت  هر روزشون میرسن 

من طبق اطلاعات خودم و  چیزای که مطالعه کردم یه قسمتی از مغز هست که نمیزارع به هیچ عنوان به مرگ فکر کنی چون اگر انسان ها به مرگ فکر کنن کل زندگی و دنیا مختل میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنیا اومدیم برای تکامل روحمون، قصه ش مفصلهدرسته میترسیم ولی ترس نداره، حتی تصادف، چون روح چند دیقه ...

آدم از صبحش خبر نداره شاید  همین فردا نباشیم شاید لباسی که پوشیدیم آخرین لباسیع که تنمونه و باهاش میمیریم

شاید اون دنیا نباشه روح‌نباشع همین جسم باشه فقط و برا همیشه زندگی تمام

نه دیگه . این شایدا حرف شیطونه. این همه پیامبر راستگو و کتاب اسمانی که بیخود نیومدن . ما خدا داریم پس همه چی رو حساب کتاب و نظمه🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه دیگه . این شایدا حرف شیطونه. این همه پیامبر راستگو و کتاب اسمانی که بیخود نیومدن . ما خدا داریم پ ...

امشب یکی بهم زنگ زد  گفت تو سر صحنه تصادف بودی خیلی صورتش و خودش داغون بود 🙃💔 نمیدونسم چی بگم دلم نیومد بگم 🥲💔  همینقدر ترسناکه 

شایدم هست اون دنیا نمی‌دونم واقعن  

بنظرت اون دنیا وجود دارع؟

آره

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....