2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنم که یه روز می میریم ولی نه که دیگه وجود ندتشته باشیم میریم دنبال ماجراجویی های بزرگتر .

شاید اون دنیا نباشه روح‌نباشع همین جسم باشه فقط و برا همیشه زندگی تمام 

والا خدا کنه کی حالللل داره تت ۵۰،۶۰ الی ۷۰ بمونه 💔

اتفاقا آدم هرچی بیشتر از خدا عمر میگیره حریص تر میشه به زندگی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اونایی که فکر میکنین بعده مرگ کلا دیگه زندگی به پایان میرسه و کلا شما نابود میشید برید یکم مطالعه کن ...

چرا همه میگن مذهبی نیستم ولی...

خدا ار کسایی نگذره که دین را با چیزهای دیگه قاطی کردن و مردم از دین زده شدن

شاید اون دنیا نباشه روح‌نباشع همین جسم باشه فقط و برا همیشه زندگی تمام

یه کتابی هست به اسم قرآن. اونجا حرفای شما تکذیب شده.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
برام خیلی سخته پذیرفتنش چون واقعن ترسناکه

ببین من چند جا خوندم گفته بود که مرگ از نظر ما تا وقتی تو عالم ماده و این دنیا هستیم ترسناکه.‌.‌.ما خب براساس این دنیا در مورد مرگ فکر می کنیم...تغییرات جسم طرف رو می بینیم و می ترسیم...اما اون انرژی درونی که بهش روح میگن این حالت رو نداره اون فقط با یه دنیا و حالت جدیدی از وجود آشنا میشه...مثل وقتی که یه نوزاد متولد میشه...ما می بینیم که با گریه به دنیا میاد شاید فکر کنیم تحت فشاره اما الان اون اذیتی که موقع به دنیا اومدن بقیه فکر می کردن داشتی می شدی رو یادته؟؟نه!!!!

شاید مرگ هم همینه ما فکر می کنیم با درد و رنج هست اما در اصل تغییرات جسم تو عالم ما ست و اون روح این حس رو نداره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اونایی که فکر میکنین بعده مرگ کلا دیگه زندگی به پایان میرسه و کلا شما نابود میشید برید یکم مطالعه کن ...

کسی تا الان رفته که بر گرده بگه اینجوری شد نه هیچ شناختی هیچ مدرکی اثبات نمیکنه این حرفو

یه کتابی هست به اسم قرآن. اونجا حرفای شما تکذیب شده..

💔🥲اصلن چرا باید به دنیا بیایم آخه وااای وحشت دارم از مرگ اینکه بخابم صبح بیدار نشم این مشکل ندارع از تصادف میترسم خیلی زیاد 

کسی تا الان رفته که بر گرده بگه اینجوری شد نه هیچ شناختی هیچ مدرکی اثبات نمیکنه این حرفو

به قرآن کتابه خدا شما اعتقاد داری ؟اگه داری که کل کتاب فقط خدا داره از اون دنیا میگه از اینکه تمام بدی هایی که تو این دنیا میکنیم باید اونجا جواب پس بدیم

ولی اگه به قرآن اعتقاد ندارید که دیگه هیچی نداشته باشید

_
2790
2778
2791
2779
2792