2777
2789

من مردنشم برام سخت نیست ولی فکر اینکه منو بذارن یک جای تنگ و خاک بریزن روم مو به تنم سیخ میکنه چون به شدت فوبیای جای تنگ و تاریک و خفگی دارم

میدونم روحم جدا شده و جسم حسی نداره ولی بلاخره روحم که متوجهش میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییی چقدر تلخه

نه برعکس اینطوری زندگی برام هیجان داره 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من مردنشم برام سخت نیست ولی فکر اینکه منو بذارن یک جای تنگ و خاک بریزن روم مو به تنم سیخ میکنه چون ب ...

واااای من حس خفگی بهم دست میده  واقعن مغزم نمیتونه قبول کنه مرگ یه ادمو مرگ خودمو

باور ک دارم 

ولی برام عجیبه مثلا فک کن 

فوقش 70 سال عمر میکنیم دیگ 20 سالش رف موند 50 سالش 

مثلا فک کن زندگی مثل یه فیلمه ک زود تموم میشه سال ها زود تموم میشن زود عید  میشه 

خیییلی زود قراره بریم 

هوف میفته بدن بهش فکر میکنم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

آره دیگه همه یه روزی میرن حالا چه دیر یا زود انشالا شما ۱۲۰ سال عمر کنی ولی من نمیخوام بیشتر از ۳۰ ...

جالبه من همیشه ووقتی سنم کم بود فکر میکردم سی سالگی چقدر دوره و من بیشتر از سی سال عمر نمیکنم ولی الان شش سال گذشته از سی سالگیم و تو سی سالگی تازه مادرشدم و میبینم چقدر برق و باد داره میگذره

من برا این موضوع چون سر صحنه تصادف رفتم اولین بار یه مرده دیدم اصلن غیر قابل باور بود برام و حدود ۸ ...

من بالای سر مادربزرگم وقتی جون می داد بودم...شاید طبیعیه...و تا چند وقت شوکه بودم تصور می کردم که الان کجاست...یا با خودم می گفتم یعنی برای اون آدمی که مدام با ما بود این اتفاق افتاد...انگار برام دور از انتظار بود که مرگ سراغش اومده باشه...کلاً هر کی می میره تا چند وقت همینم بعد قبول می کنم که مرده...به نظرم تنها راهش پذیرش این قانون هستیه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

جالبه من همیشه ووقتی سنم کم بود فکر میکردم سی سالگی چقدر دوره و من بیشتر از سی سال عمر نمیکنم ولی ال ...

من وقتی  ابتدای بودم همیشه میگفتم چقدر دختره سنش زیاده مثلن۲۸ سالشه ۲۰ سالشه ۳۰ سالشه الان چشام بستم باز کردم میبینم ۲۰ سالم شده🥲 باورش برام سخته

اونایی که فکر میکنین بعده مرگ کلا دیگه زندگی به پایان میرسه و کلا شما نابود میشید برید یکم مطالعه کنید...

بعد مرگ تازه اون دنیا شروع میشه تازه باید جواب پس بدین 

من اصلا مذهبی نیستم اصلااا ولی این چیزا واقعیته پس خیلی این دنیا رو جدی نگیرید 

_
2790
2778
2791
2779
2792