endl مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 عنوان فکرخودکشی ولم نمیکنه👩🏻🦯 | مشاهده متن کامل بحث + 9107 بازدید | 447 پست دوست دارم برای همیشه ناپدیدشمچرازندگی اینجوریه خسته شدم از خودم بسه دیگه نمیتونم ادامه بدمهرباری ک فکرخودکشی میادوانجامش نمیدم احساس میکنم از پس اینم برنمیامپوفف انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1404/03/22 | 00:43 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 آفرین بهت عزیزم تو باهوشیماشاالله بهت دخترگلتو نخونی کی بخونه آفرین همین دیگه منتها این افسردگی واضطرابگندزده ب همه چی فرداامتحان دارم هیچی نخوندم هیچیحالیم نیستولس اصلا حوصلشم ندارم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 رشتت چیه مهندسی کامپیوتر انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 شدیدا بیحوصلمنمیدونی چقدر اینبیحوصلگیه زیادهرفته بودم ب روانپزشکم میگفتم کلافم کلافممممم کلافممامق ... خوب طبیعیه همه ایتها به خاطر همین افسردگیته باید اراده کنی و خودت رو درست کنی
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3926 شدیدا بیحوصلمنمیدونی چقدر اینبیحوصلگیه زیادهرفته بودم ب روانپزشکم میگفتم کلافم کلافممممم کلافممامق ... کم کم جیگرم شروع کن حوصله خودش میادبا لباس خوب و تمیز شروع کن مثل یه سرباز انجام بدهمسواکتو بزن کاراتو بکنمثل یک سرباز خودتو موظف بدونمثل یک سرباز
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 [QUOTE=385299815]استرس چاق شدن نمیزاره بخورم:)[/QUOسلامتیت مهمتره بخور وورزش کن
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 خوب طبیعیه همه ایتها به خاطر همین افسردگیته باید اراده کنی و خودت رو درست کنی مشکل اینجاست ۹۹.۹۹ درصد کن تبدیل شده ب افسردگی چیز زیادی از من باقی نمونده انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 کم کم جیگرم شروع کن حوصله خودش میادبا لباس خوب و تمیز شروع کن مثل یه سرباز انجام بدهمسواکتو بزن کارا ... هروقت خودمومجبورب انجام کاری میکنم بیشتر دلم میخواد بمیرم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 مشکل اینجاست ۹۹.۹۹ درصد کن تبدیل شده ب افسردگی چیز زیادی از من باقی نمونده خدا بزرگه فقط اراده اراده اراده کن
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 ماشاالله بهتاین ترم جدی نگیر اصلا والا چی بگمدارم پاره میشم مشروط بشم ابروم میره حوصله ندازمم درسیو بیفتم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 [QUOTE=385299815]استرس چاق شدن نمیزاره بخورم:)[/QUOسلامتیت مهمتره بخور وورزش کن هروقت چیزی میخورم میزم بالا میازمیا از عذاب وجدانشکوفتممیشه فایده نداره انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 خدا بزرگه فقط اراده اراده اراده کن اراده خیلی سخته باور کن نمیخوام بهونه بیارم واقعیت اینه انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 هروقت چیزی میخورم میزم بالا میازمیا از عذاب وجدانشکوفتممیشه فایده نداره نگاه کن هر چی میگیم بهونه میاری اون کار انجام ندی تا وقتی اینجوری کنی خوب نمیشی
hanaaalii عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 36 عزیزم کم کم رو بیار به نماز ، سعی کن با خدا ارتباط بگیری حالت به شدت خوب میشه در کنارش مشاور هم برو زندگی هنوز ادامه داره کلی لحظات قشنگ و خوب هست که در انتظار همه ماست حیف نیست نخوایم تجربشون کنیم؟