2777
2789
عنوان

فکرخودکشی ولم نمیکنه👩🏻‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 9107 بازدید | 447 پست
دلیل ناراحتیت رو اگه میخوای بگو که باعث افسرگیت شده

هزار و‌هیچ دلیل داره نمیدونم دلیلش چیه فقط دیدم خوب نیستم  

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
حتما رشته ات رو دوست نداری

چرا دوسش دارم‌برای ادم سالمی ک قبلا بودم بهتزین انتخاب بود ولی الان عرضه ی هیچکاری رو‌ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم نمیتونم ادامه دادن واقعا سخته تو این چندسال هیچ ارامشی نداشتم حس میکنم همه دارن بهم فشار میا ...

راستی سعی کن فقط خوراکی های با طبع گرم بخوری سردیجات اصلا نخور افسردگی به خاطر سردی مغزه

یه آزمایش بده اولبعد دیگه تا کی میخوای اینطور بمونی یکم امتحان کن آهسته کسی نخواست یک روز کامل ده دق ...

ازمایش‌هورمونی‌دادم‌هوروونام ب شدت بهم زیخته بودم طوری ک از ازمایشگاه تماس گرفتن گفتن بیا تکرار ازمایش

با دکتر غدد ضحبت کردم گفت بخاطر قرصای اعصابمه اونارو تغییر دادم تا دوباره ی مدت استرس نداشته باشم برم ازمایش و‌تکرار کنم

راستی سعی کن فقط خوراکی های با طبع گرم بخوری سردیجات اصلا نخور افسردگی به خاطر سردی مغزه

کلا هیچی نمیخورم  توروز

همون ناهاری ک مامان مجبورم میکنه

اصلا نرو انصراف بده ولی مشاالله بهت افرین رشته خوبی میریدمت گرم

رنک‌یک‌بودم‌:))

روز‌ب روز دارم‌افت میکنم 

انصراف بدم ک صددزصد خودمثمیکشم

کم کم باید آدم شروع کنه اولش پوشیدن لباس خوب بهداشت فردی کم کم بیشترش کنه

شدیدا بی‌حوصلم

نمیدونی چقدر این‌بیحوصلگیه زیاده

رفته بودم ب روانپزشکم میگفتم کلافم کلافممممم کلافمم

امقدز گفتم عصبیم قرص میخورم اروم شم بهم گفته بود برو ازامبخش تزریق کن بیسن اصلع صبرو‌حوصله و‌تحملم‌ب شدت پایین انقدر جیغ زدم صدام گزفته بود😂

اشتباه میکنی همینه بدنت ضعیف شده کم کم زرکی بخور تا اشتهات باز بشه

استرس چاق شدن نمیزاره بخورم:)