endl مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 عنوان فکرخودکشی ولم نمیکنه👩🏻🦯 | مشاهده متن کامل بحث + 9107 بازدید | 447 پست دوست دارم برای همیشه ناپدیدشمچرازندگی اینجوریه خسته شدم از خودم بسه دیگه نمیتونم ادامه بدمهرباری ک فکرخودکشی میادوانجامش نمیدم احساس میکنم از پس اینم برنمیامپوفف انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1404/03/22 | 00:43 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 دلیل ناراحتیت رو اگه میخوای بگو که باعث افسرگیت شده هزار وهیچ دلیل داره نمیدونم دلیلش چیه فقط دیدم خوب نیستم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 حتما رشته ات رو دوست نداری چرا دوسش دارمبرای ادم سالمی ک قبلا بودم بهتزین انتخاب بود ولی الان عرضه ی هیچکاری روندارم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 نمیدونم نمیتونم ادامه دادن واقعا سخته تو این چندسال هیچ ارامشی نداشتم حس میکنم همه دارن بهم فشار میا ... راستی سعی کن فقط خوراکی های با طبع گرم بخوری سردیجات اصلا نخور افسردگی به خاطر سردی مغزه
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3926 دانشجومفشار کلاسا و پروژه و چیزای دیگهباور کن بعضی روزا میخواستم برم دانشگاه دوست داشتم خودمو بندازم ... اصلا نرو انصراف بده ولی مشاالله بهت افرین رشته خوبی میریدمت گرم
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 چرا دوسش دارمبرای ادم سالمی ک قبلا بودم بهتزین انتخاب بود ولی الان عرضه ی هیچکاری روندارم یا علی بگو از فردا خودت درمانگر خودت بشو هر چیزی که برای افسردی خوبه رو انجام بده
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 یه آزمایش بده اولبعد دیگه تا کی میخوای اینطور بمونی یکم امتحان کن آهسته کسی نخواست یک روز کامل ده دق ... ازمایشهورمونیدادمهوروونام ب شدت بهم زیخته بودم طوری ک از ازمایشگاه تماس گرفتن گفتن بیا تکرار ازمایشبا دکتر غدد ضحبت کردم گفت بخاطر قرصای اعصابمه اونارو تغییر دادم تا دوباره ی مدت استرس نداشته باشم برم ازمایش وتکرار کنم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 راستی سعی کن فقط خوراکی های با طبع گرم بخوری سردیجات اصلا نخور افسردگی به خاطر سردی مغزه کلا هیچی نمیخورم توروزهمون ناهاری ک مامان مجبورم میکنه انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3926 یا علی بگو از فردا خودت درمانگر خودت بشو هر چیزی که برای افسردی خوبه رو انجام بده کم کم باید آدم شروع کنه اولش پوشیدن لباس خوب بهداشت فردی کم کم بیشترش کنه
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 ازمایشهورمونیدادمهوروونام ب شدت بهم زیخته بودم طوری ک از ازمایشگاه تماس گرفتن گفتن بیا تکرار ازما ... تو اینترنت سرچ کن ببین چی باعث به هم ریختگی هورمنها میشه ازش دوری کن
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 اصلا نرو انصراف بده ولی مشاالله بهت افرین رشته خوبی میریدمت گرم رنکیکبودم:))روزب روز دارمافت میکنم انصراف بدم ک صددزصد خودمثمیکشم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 کلا هیچی نمیخورم توروزهمون ناهاری ک مامان مجبورم میکنه اشتباه میکنی همینه بدنت ضعیف شده کم کم زرکی بخور تا اشتهات باز بشه
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3926 رنکیکبودم:))روزب روز دارمافت میکنم انصراف بدم ک صددزصد خودمثمیکشم آفرین بهت عزیزم تو باهوشیماشاالله بهت دخترگلتو نخونی کی بخونه آفرین
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 کم کم باید آدم شروع کنه اولش پوشیدن لباس خوب بهداشت فردی کم کم بیشترش کنه شدیدا بیحوصلمنمیدونی چقدر اینبیحوصلگیه زیادهرفته بودم ب روانپزشکم میگفتم کلافم کلافممممم کلافممامقدز گفتم عصبیم قرص میخورم اروم شم بهم گفته بود برو ازامبخش تزریق کن بیسن اصلع صبروحوصله وتحملمب شدت پایین انقدر جیغ زدم صدام گزفته بود😂 انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
علینفسمامان عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2825 رنکیکبودم:))روزب روز دارمافت میکنم انصراف بدم ک صددزصد خودمثمیکشم رشتت چیه
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2467 اشتباه میکنی همینه بدنت ضعیف شده کم کم زرکی بخور تا اشتهات باز بشه استرس چاق شدن نمیزاره بخورم:) انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.