2777
2789
عنوان

کفشکتونی سفیدو باچی پاک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مسواک و تاید 

یا مسواک و وایتکس

اما من کلا کفشام با ماشین میشورم

کلی هم تمیز میشه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

نمیدونم جنس کفشت دقیقا چیه اما من موقت با دستمال مرطوب آرایشی محکم کشیدم به کتونی سفیدم پاک شد ورنگش ...

برا کتونی های مثل آل استار این مدعا دستمال جواب نیست چون حالت برزنتی داره ولی مثلا ونس اینا با دستمال راحت اوکی میشه 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

نمیدونم جنس کفشت دقیقا چیه اما من موقت با دستمال مرطوب آرایشی محکم کشیدم به کتونی سفیدم پاک شد ورنگش ...

جنسش دقیق شبیه برزنته

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

برا کتونی های مثل آل استار این مدعا دستمال جواب نیست چون حالت برزنتی داره ولی مثلا ونس اینا با دستما ...

اره دقیق اینم جنسش شبیه ال استاره  ازاین کفش چوپونیاس  اسم باکلاسشو یاذم رفت:((

اره دقیق اینم جنسش شبیه ال استاره ازاین کفش چوپونیاس اسم باکلاسشو یاذم رفت:((

گیوه😁

با مسواک و تاید یا مسواک و وایتکساما من کلا کفشام با ماشین میشورمکلی هم تمیز میشه

میترسم چسباش باز شه  مسواکو  امتحان میکنم مرسی

میترسم چسباش باز شه مسواکو امتحان میکنم مرسی

خواسش گل