شییییییلان مدیر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 عنوان کفشکتونی سفیدو باچی پاک کنم | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست ازاینا که جنسش کتونه دقیاقا پارچه ای چیزی شبیه برزنت باچی پاکش کنم ؟؟ ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:(( 1404/03/21 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 دستمال پارچه ایی بزن تو اون ترکیبات بکش رو کتونی این فکرعالیه ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 14105 نمیدونم جنس کفشت دقیقا چیه اما من موقت با دستمال مرطوب آرایشی محکم کشیدم به کتونی سفیدم پاک شد ورنگش برگشت ❤
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16219 با مسواک و تاید یا مسواک و وایتکساما من کلا کفشام با ماشین میشورمکلی هم تمیز میشه چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂↕️😍🙂↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16219 نمیدونم جنس کفشت دقیقا چیه اما من موقت با دستمال مرطوب آرایشی محکم کشیدم به کتونی سفیدم پاک شد ورنگش ... برا کتونی های مثل آل استار این مدعا دستمال جواب نیست چون حالت برزنتی داره ولی مثلا ونس اینا با دستمال راحت اوکی میشه چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂↕️😍🙂↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 14105 برا کتونی های مثل آل استار این مدعا دستمال جواب نیست چون حالت برزنتی داره ولی مثلا ونس اینا با دستما ... درسته ❤
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 نمیدونم جنس کفشت دقیقا چیه اما من موقت با دستمال مرطوب آرایشی محکم کشیدم به کتونی سفیدم پاک شد ورنگش ... جنسش دقیق شبیه برزنته ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 برا کتونی های مثل آل استار این مدعا دستمال جواب نیست چون حالت برزنتی داره ولی مثلا ونس اینا با دستما ... اره دقیق اینم جنسش شبیه ال استاره ازاین کفش چوپونیاس اسم باکلاسشو یاذم رفت:(( ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16219 اره دقیق اینم جنسش شبیه ال استاره ازاین کفش چوپونیاس اسم باکلاسشو یاذم رفت:(( گیوه😁 چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂↕️😍🙂↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 با مسواک و تاید یا مسواک و وایتکساما من کلا کفشام با ماشین میشورمکلی هم تمیز میشه میترسم چسباش باز شه مسواکو امتحان میکنم مرسی ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16219 میترسم چسباش باز شه مسواکو امتحان میکنم مرسی خواسش گل چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂↕️😍🙂↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10055 گیوه😁 نه سامبا الان سرچ کردم فهمیدم :)) ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((