rozhan_asnta مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7588 عنوان قرار اول تون چجوری بوددد😭😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 136 پست یکی از چیزایی که همش جالبه واسم اینکه قرار اول تون رو یادتونه؟ چیکارا کردین:))) از حساتون بگید نصف شبی😂😂👩🦯 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/03/21 | 03:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7588 😂از تاپیکاات معلومه بچه خوبی هستی تاپیکارو جدی نگیر😂👩🦯 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7588 نه اینو نگران نیستم خیلی چون قطعا خانوادمو باخبر میکنم مامانم اگه بدونه با پسر قرار میزارم که خونه رام نمیدهفامیلو آشنام ببینن پشتم حرف در میارن🙂😂 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
cheshmehkhanoom عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3832 واسه من اگه بزاره قلقلکم میگیره 🤣همون لحظه دعواش میکنم😂🚶♀️ بنظرم قرارای اول نباید بزاری دست اینا بزنه بگه چقد سنگینیولی بعد یماه دیگ بزاری یکار نباید کنی جذابیت کم شه
ماه_من00 عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 2870 ممنون عزیزم نه صرفا سنتی بودن بخاطر اینکه دوستی نبوده شماهم موافق ازدواج های عاشقانه که بادوستی نیست هستید ؟آخه وقتی میگم ازدواج عاشقانه فکرمیکنن بعضیا منظورم دوستیه(صرفاً جهت راهنمایی به یک مجرد 😂)
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7588 😂😂بقران اونبار مامانشو دیدم ترسیدم گفتم یوقت تشخیص نده من بودم و یادش بیاد اون ماجرا اصلا خجالت می ... تو ک تقصیری نداشتی اون ملاحظه گر نبودد😂👩🦯 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
farvardin_dokht عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 3170 ازه ولی فک میکرد انگشتر خودمه الان میگه برا دوستشو انداخته 😁😁من اخره دیت اولمونگفت بعد این همه وقت تونستیم همو ببینبم چند ثانیه بغل نمیدی بعد بری(ازین بغلای معمولیا ن خاکبرسزیوو..)گفتم نهه.. گفت عب نداره فداسرت واینا. بعدک رسیدم موقع خدافظی هول شدم خودم بغلش کردم بنده خدا پراش ریخته بود ک من جمه
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4924 اتفاقا باید رهاش کنیم تا درست بشت مطمئن باش تا درست بشه ۳۰ ۴۰ سال شایدم بیشتر طول میکشه حداقل اونم در صورتی ک همه ی آدما موافق باشن که اونموقع نه تویی وجود داره نه منی پس بهترین راه حل مطابق دادنه خودمون با همین تفکراته گر چه منم زیاد موافق نیسم باهاش ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
توتفرنگی_20 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3480 حالا هیچکس قرار نرفته پس حتما منم که همش تاپیک دوس پسر و اینا میزنم 😂
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7588 بنظرم قرارای اول نباید بزاری دست اینا بزنه بگه چقد سنگینیولی بعد یماه دیگ بزاری یکار نباید کنی جذاب ... ارهههه دقیقا سیاست🎀😂 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
دخترغمگین_تنها عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1724 از استرس همه چیو اشتباه میگفتم کلمه هارو جا به جا میگفتم🤣ممنون میشم یه لحظه بیاید تاپیک اخرم ببخشیدا استاتر⚘️ همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4924 من همش به این فکر میکنم اگه طرف دیت اول همش آدم و لمس کنه چیی🫥😂 فقط پسری همچین کاریو میکنه ک بی ناموس باشهباید اولین قرارتو بکنی آخرین قرار باهاش😂🫴 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
mis_mary عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2655 تو ک تقصیری نداشتی اون ملاحظه گر نبودد😂👩🦯 تقصیر منم بود آخه دختر دیوونه نصف شبی اینهمه جرئتو از کجا اوردییی یکی نبود بهم بگه نترسیدی در خونه از روت بسته بشه اونوقت کی میخاست برام باز کنه؟کلید هم نداشتم بقران از خدا ممننم که اونشب بفنا نرفتیم😂
cheshmehkhanoom عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3832 😁😁من اخره دیت اولمونگفت بعد این همه وقت تونستیم همو ببینبم چند ثانیه بغل نمیدی بعد بری(ازین بغلای ... 🤣🤣🤣🤣واااااایییی چقد هول شده بودی